Η ανάλυση της Βουλγαρίας από τον Γιάννη Ελευθεριάδη


allstarbasket.gr

Στον Ντι Μποστ και την κίνηση των περιφερειακών της Βουλγαρίας, εστιάζει το ελληνικό scouting report για τον αποψινό αγώνα της Εθνικής μας, στην 4η αγωνιστική των προκριματικών του Eurobasket 2022.

Ο συνεργάτης του Θανάση Σκουρτόπουλου, Γιάννης Ελευθεριάδης, ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού της αποψινής μας αντιπάλου.

Η ανάλυση του Γιάννη Ελευθεριάδη:

“Η Βουλγαρία είναι μια ομάδα, η οποία αρέσκεται και στηρίζεται στο transition παιχνίδι. Επιχειρεί με κάθε ευκαιρία να τρέξει και να βρει ελεύθερα σουτ, είτε για δύο, είτε για τρεις πόντους. Βασίζεται πάρα πολύ στη δημιουργία, αλλά και την εκτέλεση του Ντι Μποστ, ενώ έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να σουτάρουν αποτελεσματικά από το τρίποντο.

allstarbasket.gr
Ο Γιάννης Ελευθεριάδης

Ο Μποστ είναι βασικός άξονας του παιχνιδιού τους. Αυτός θα πάρει τις πρώτες και τις τελευταίες επιθέσεις. Όλα γυρίζουν γύρω από αυτόν.

Άξιος συμπαραστάτης του είναι ο Κοστόφ, ο οποίος είναι δεινός σουτέρ, αν και συνολικά το τρίποντό τους είναι αξιόπιστο. Στην άμυνα χρησιμοποιούν κάποιες πιεστικές άμυνες zone press.

Εμείς τώρα, το βασικό είναι να μην τους αφήσουμε το επιθετικό transition, άρα κατ’ επέκταση πρέπει να έχουμε καλή αμυντική ισορροπία.Πρέπει να τους πιέσουμε πάρα πολύ στα επιθετικά μας ριμπάουντ και να επιδιώξουμε να πάρουμε δεύτερες και τρίτες επιθέσεις, γιατί θεωρώ ότι υπερτερούμε εκεί και σε ύψος και σε δύναμη. Δεν πρέπει να δώσουμε κανένα περιθώριο στον Μποστ να κάνει το παιχνίδι του”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εννέα αγώνες σήμερα στα προκριματικά του Eurobasket

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROBASKET 2022 – Tο πανόραμα

Σκουρτόπουλος: Δεν παίξαμε σωστά, πρέπει να το ξεχάσουμε

Ήττα σοκ της Σερβίας από την Ελβετία, έκαναν το 3/3 Γεωργία και Ισραήλ (vid)

Πηγή

More Stories
Antutu : Η λίστα με τα 10 καλύτερα σε επιδόσεις Android smartphones για τον μήνα Σεπτέμβριο στην Κίνα | TechNode.gr – Εγγύηση στην τεχνολογία
%d bloggers like this: