Η δημιουργία προφίλ κατέφθασε στην πλατφόρμα του Google TV

Η δυνατότητα δημιουργίας διαφορετικών προφίλ έρχεται επιτέλους στην πλατφόρμα του Google TV, μια πολυαναμενόμενη προσθήκη η οποία αναμένονταν εδώ και καιρό. 

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία προφίλ για την τηλεοπτική της  πλατφόρμα τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, με στόχο να διατεθεί σε όλους μέχρι το τέλος του 2021. Δύο μήνες αργότερα, η Google καθυστέρησε την κυκλοφορία επ’ αόριστον, χωρίς να δώσει ημερομηνία κατά την οποία η λειτουργία θα εμφανίζονταν στα υποστηριζόμενα Chromecasts και σε συσκευές όπως οι τηλεοράσεις των Sony, TCL κ.α. Η διστακτικότητα της εταιρείας να δεσμευτεί σε μια ημερομηνία κυκλοφορίας έγινε ακόμη πιο εμφανής όταν, κατά την προετοιμασία του συνεδρίου I/O, ανακοίνωσε την άφιξη εξατομικευμένων screensavers, ενός εργαλείου που έχει σχεδιαστεί για να συγχρονίζεται με τα προφίλ ώστε να προβάλλει προτεινόμενες ταινίες και σειρές για κάθε προφίλ.
Δυστυχώς, ακόμη και το Google I/O, -ένα ιδανικό μέρος για να γίνει η επίσημη παρουσίαση της λειτουργίας- ολοκληρώθηκε χωρίς οποιαδήποτε σχετική ανακοίνωση. Η εταιρεία επέλεξε τη σημερινή ημέρα για να ανακοινώσει ότι η δυνατότητα προφίλ για την πλατφόρμα των Google TV, υποστηρίζεται από σήμερα σε όλες τις συσκευές που στηρίζονται σε αυτή την πλατφόρμα. Σε αντίθεση με τους screensavers, οι εξατομικευμένες συστάσεις, οι ατομικέ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.