Η επική διάρκεια στα νέα επεισόδια από την σειρά Stranger Things – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H σειρά του Netflix, Stranger Things, ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές που είδαμε τελευταία, γράψαμε την άποψη μας για την δεύτερη σεζόν και έχει ανακοινωθεί πως θα βγει σε δυο μέρη (27 Μαϊου και 1 Ιουλίου αντίστοιχα), ενώ η πέμπτη θα είναι και η τελευταία.

Πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλυφθεί πως το budget για όλη την τέταρτη σεζόν είναι πραγματικά.. εξωφρενικό και ξεπερνάει ακόμα και μεγαθήρια όπως το Game Of Thrones, το Mandalorian, ακόμα και blockbuster ταινίες. Συγκεκριμένα το Netflix δίνει 30 εκ. δολάρια για κάθε επεισόδιο, συνεπώς η τέταρτη σεζόν με τα 9 επεισόδια θα κοστίσει συνολικά 270 εκ. δολάρια.

Αυτό πλέον είναι απόλυτα λογικό καθώς το έβδομο επεισόδιο που θα είναι το τελευταίο για το πρώτο μισό θα έχει διάρκεια 98 λεπτά (1 ώρα και 38 λεπτά). Την πρώτη Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν τα δυο τελευταία της σεζόν που ουσιαστικά θα είναι σαν ένα μεγάλο event διάρκειας τεσσάρων ωρών. Το προτελευταίο επεισόδιο είναι στα 85 λεπτά ενώ το μεγάλο φινάλε θα έχει επική διάρκεια 2,5 ωρών.
Η σύνοψη για την τέταρτη σεζόν: Έξι χρόνια μετά την Μάχη του Starcourt, οι ήρωες μας έχουν σκορπίσει στους πέντε ανέμους, κάποιοι για την δική τους ασφάλεια και κάποιοι παρά την θέληση τους. Με την περιπετειώδη ομάδα χωρισμένη για πρώτη φορά, τους βλέπουμε να προσπαθούν να προχωρήσουν τις ζωές τους, με διαφορετικό επίπεδο επιτυχίας. Όμως μια νέα απειλή, θα τους φέρει και πάλι κοντά.

Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι από τους Matt Duffer και Ross Duffer και πρωταγωνιστούν οι Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLau …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.