Η Ν.Δ. εκτόπισε το Athens Pride 2023 από την πλατεία Συντάγματος

 


Στην πλατεία Κοτζιά θα διοργανωθεί το ερχόμενο Σάββατο, 10 Ιουνίου, η κεντρική εκδήλωση του Athens Pride, αντί της πλατείας Συντάγματος που είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Τα τελευταία χρόνια, η κεντρική εκδήλωση του Athens Pride πραγματοποιείται στην πλατεία Συντάγματος, την κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας, ωστόσο η παρουσία του κεντρικού εκλογικού περιπτέρου της Ν.Δ. φέτος στην πλατεία οδήγησε τους διοργανωτές να αλλάξουν σχέδια και πλατεία.

H ανακοίνωση του Athens Pride

Για λόγους ασφάλειας, παραγωγής, χωροταξικών θεμάτων, καθώς και πολιτικής ουδετερότητας του θεσμού του Athens Pride πήραμε την απόφαση να μην ακυρωθεί ή αναβληθεί το Athens Pride 2023, αλλα αντ’ αυτού να μετακινηθεί στην πλατεία Κοτζιά και να πραγματοποιηθεί κανονικά στις 10 Ιουνίου.

Τα περίπτερα και η σκηνή θα λειτουργούν κανονικά στην πλατεία Κοτζιά και η πολύχρωμη πορεία μας θα κατακλύσει τους δρόμους της Αθήνας, ξεκινώντας από εκεί, θα περάσει μπροστά από τη Βουλή και θα καταλήξει και πάλι στην πλατεία Κοτζιά, όπου η βραδιά θα κλείσει με τη συναυλία και το ανοιχτό πάρτι στην πλατεία! 

Μια φορά κι έναν καιρό… δεν ακυρώθηκα!! Άλλαξα Πλατεία. 

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss