Η σειρά The Watch θα μας αφήσει άφωνους – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Οι σειρές τα τελευταία χρόνια έχουν μια σταθερά ανοδική πορεία και έχουμε χάσει το μέτρημα, ενώ τώρα έχουμε μια ακόμα η οποία θα συζητηθεί, λέγεται «The Watch» και έχει ένα πολύ καλό trailer.

Το BBC θα προβάλλει την νέα μεταφορά σε βιβλίο του Terry Pratchett, The Watch, τον Ιανουάριο και συγκεκριμένα από το BBC America. Έχει να κάνει με τα Ankh-Morpork City Watch, που αναφέρεται στις ιστορίες Feet of Clay, The Fifth Elephant, Guards! Guards!, Jingo, Men at Arms, Night Watch, Snuff, Theatre of Cruelty, και Thud!.

Στην σειρά παίζουν οι Richard Dormer ως Sam Vimes, Sam Adewunmi (Doctor Who)- Carcer Dun, Marama Corlette (The City and The City)-Corporal Angua, Adam Hugill (Pennysworth)-Carrot Ironfoundersson, Jo Eaton-Kent (The Romanoffs)-Constable Cheery, and Lara Rossi (Robin Hood)-Lady Sybil Ramkin.

Έχει να κάνει με μια ομάδα αταίριαστων χαρακτήρων-επαναστατών οι οποίοι θέλοντας τα σώσουν τον κόσμο, θα βρεθούν προ εκπλήξεων, με την σειρά να αναφέρεται πως θα έχει λυκάνθρωπους, μάγους και πάει λέγοντας. Η σειρά θα έχει 8 επεισόδια.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία Ghosts Of War

14/10/2020

Κυκλοφόρησε η πρώτη σειρά καραντίνας στο Netflix

15/10/2020

Πηγή

More Stories
Βραδινή ρουτίνα περιποίησης: Συμβουλές για να ξυπνάτε με ανανεωμένο δέρμα | Vita.gr
%d bloggers like this: