Η ταινία που έχει γυριστεί και στην Ελλάδα είναι για… γερά νεύρα – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η νέα ταινία του σκηνοθέτη Ruben Östlund (που είχε κάνει το πολύ καλό The Square), με τίτλο Triangle Of Sadness (“Τρίγωνο της Θλίψης”) και έχει γυριστεί μεταξύ άλλων στην Ελλάδα δείχνει μια κινηματογραφική προσπάθεια για γερό στομάχι και νεύρα.

Η ταινία του Σουηδού σκηνοθέτη εμβαθύνει στον χώρο της μόδας (μετά από αυτόν της τέχνης), με το μεγαλύτερο κομμάτι της να είναι σε ένα πολυτελές γιοτ, του οποίου ο καπετάνιος κάποια στιγμή, θέλοντας να εκδικηθεί τους κακομαθημένους επιβάτες του, θα τους σερβίρει ένα υπερβολικά πλούσιο γεύμα, στην διάρκεια μιας σφοδρής καταιγίδας, σε μια γαστρονομικά εφιαλτική μεταφορά για το τέλος του Δυτικού πολιτισμού. Κι από εκεί, οι επιβάτες του πλοίου θα βρεθούν ναυαγοί σε ένα έρημο νησί με την ιεραρχία της δύναμης να αλλάζει ριζικά και μια μεσήλικη Φιλιππινέζα καμαριέρα να έχει το πρόσταγμα στον αγώνα της ομάδας για επιβίωση.
Ένα πολυτελές γιοτ γεμάτο με πλούσιους, κακότροπους επιβάτες και έναν εξίσου κακότροπο μαρξιστή καπετάνιο, ναυαγεί σε ένα ερημονήσι. Εκεί η ιεραρχία της δύναμης και της εξουσίας αλλάζει ριζικά και, πλέον, μια μεσήλικη Φιλιππινέζα καμαριέρα έχει το πρόσταγμα στον αγώνα για την επιβίωση.
Ο Καρλ, μοντέλο που έχει καθιερωθεί στο χώρο της μόδας, μεγαλώνοντας, συνειδητοποιεί πως η καριέρα του φτάνει στο τέλος της. Ακολουθώντας τη συμβουλή του ατζέντη του δημιουργεί σχέση με ένα ανερχόμενο μοντέλο, τη Γιάγια, με σκοπό να επαναλανσάρει τον εαυτό του. Η σχέση αυτή φαίνεται να αποδίδει και οι δυο τους σαρώνουν στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο, αλλά δεν παύει να ισχύει πως εκείνη είναι στον κολοφώνα τη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.