Η Amazon σχεδιάζει μια νέα συνδρομητική επιλογή με διαφημίσεις για το Prime Video

 

Σε χθεσινό δημοσίευμά της, η Wall Street Journal ανέφερε ότι σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα, η Amazon βρίσκεται στα αρχικά στάδια του σχεδιασμού μιας διαφημιστικά υποστηριζόμενης βαθμίδας για το Prime Video.

Παρόλο που τίποτα δεν είναι οριστικό, η εταιρεία έχει προφανώς συζητήσει μια επιλογή όπου οι υφιστάμενοι συνδρομητές του Prime Video θα λαμβάνουν αυτόματα περιεχόμενο με υποστήριξη διαφημίσεων και θα τους ζητείται να πληρώσουν ένα μεγαλύτερο ποσό προκειμένου να αφαιρέσουν τις διαφημίσεις, ανέφερε η WSJ. Ωστόσο, τα διαφημιστικά διαλείμματα θα είναι σύντομα, πρόσθεσε το δημοσίευμα.

Αν η Amazon επεκτείνει τις διαφημιστικές της δραστηριότητες σίγουρα δεν θα αποτελέσει έκπληξη ειδικά από τη στιγμή που θα ακολουθήσει παρόμοιες κινήσεις των ανταγωνιστών της στο χώρο. Οι μεγάλοι γίγαντες του streaming, το Netflix και το Disney+ ήταν οι πιο πρόσφατες πλατφόρμες που λάνσαραν διαφημιστικά υποστηριζόμενα πακέτα, τα οποία φαίνεται ότι έχουν συναντήσει σχετική επιτυχία.

Αυτή τη στιγμή, η συνδρομή στο Prime Video κυμαίνεται στα  8,99 δολάρια το μήνα στις ΗΠΑ και από €5,99 στην Ευρώπη, και η έναρξη μιας φθηνότερης, υποστηριζόμενης από διαφημίσεις συνδρομής θα ενίσχυε πιθανότατα τη βάση χρηστών, βοηθώντας την υπηρεσία να ανταγωνιστεί καλύτερα τους αντιπάλους της.

Επιπλέον, τμήματα του Prime Video διαθέτουν ήδη διαφημίσεις, όπως η αθλητική εκπομπή NFL Thursday Night Football. Κατά τη διάρκεια της περσινής παρουσίασης του NewFronts, η Amazon ανακοίνωσε το beta πρόγραμμα εικονικής τοποθέτησης προϊόντων, το οποίο επιτρέπει στους διαφημιστές να τοποθετούν προϊόντα απευθείας στο περιεχόμενο του Prime Video.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss