Η Bella Hadid έκανε το πιο ενημερωμένο casual layering της άνοιξης

Το καθημερινό casual style μπορεί να γίνει ενδιαφέρον με τις σωστές κινήσεις.

Το ζήτημα του καιρού σε αυτή την φάση της σεζόν είναι ένας από τους πλέον βασικούς παράγοντες του καθημερινού styling. Και δεν μιλάω για το outfit που θα επιλέξεις, φυσικά, για εκείνη την μία φορά που θα δημιουργήσεις ένα φανταστικό night out outfit για την έξοδο σου στην πόλη, αλλά για το καθημερινό μας ντύσιμο. Ναι, αυτό το outfit που ψάχνεις το πρωί και που θα πρέπει να καλύψει τις ανάγκες σας όλη την υπόλοιπη μέρα, είτε τελικά έχει ζέστη, είτε κρύο.

Το layering είναι μία βασική έννοια, στην οποία ορκίζονται όλες οι fashion lovers. Και αν ακόμη δεν το έχεις βάλει στο λεξιλόγιο σου, τότε δώσε βάση στην επόμενη εμφάνιση της Bella Hadid, της layering queen (κατά γενική ομολογία), και θα πάρεις όλες τις σωστές πληροφορίες για το πώς θα δημιουργήσεις το πιο εύκολο, βολικό και stylish outfit της εβδομάδας. Μίας εβδομάδας που το κρύο και η ζέστη εναλλάσσονται για ακόμη μία φορά.

Y2K casual έμπνευση από την Bella Hadid.
Η Bella Hadid έκανε, λοιπόν, κράτησε ως βάση το baggy jeans της αλλά και το λευκό της tank top, τον τέλειο δηλαδή καμβά που πάνω του μπορείς να παίξεις με όλα τα χρώματα και τα διαφορετικά items της ντουλάπας σου. Από πάνω φόρεσε έξυπνα το φούξια της πουκάμισο ανοιχτό και το συνδύασε με ένα μαύρο δερμάτινο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.