Η Microsoft δοκιμάζει widget με πεδίο αναζήτησης στο Internet στα Windows 11

Στην πρόσφατη Insider Preview Build του λειτουργικού συστήματος Windows 11, η Microsoft πρόσθεσε δυνατότητα αναζήτησης στο Internet στην επιφάνεια εργασίας. Πρόκειται για μία προαιρετική δυνατότητα.

Η εταιρεία περιγράφει το χαρακτηριστικό ως «ελαφρύ διαδραστικό περιεχόμενο» επισημαίνοντας ότι πρόκειται για το πρώτο από μία σειρά τέτοιων εργαλείων που εξετάζει να προσθέσει στα Windows 11. Όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα The Verge πάντως, δεν είναι κάτι περισσότερο από ένα widget. Το χαρακτηριστικό πάντως δεν εμφανίζεται σε όλους τους χρήστες που έχουν εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση Insider Preview Build, ωστόσο όσοι διαπιστώσουν ότι βρίσκεται στην επιφάνεια εργασία τους και δεν τους αρέσει, μπορούν να το απενεργοποιήσουν κάνοντας δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και στη συνέχεια να επιλέξουν «Show more options» και ακολούθως να μετακινήσουν τον «διακόπτη» για να απενεργοποιήσουν το «Show search». Στην περίπτωση που «τρέχετε» την πιο πρόσφατη έκδοση Insider Preview Build των Windows 11, θα πρέπει να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας για να εμφανιστεί το πεδίο αναζήτησης.
Άραγε είναι χρήσιμο το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό; Για κάποιους θα είναι. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό με τη βοήθεια του οποίου μπορείτε να πραγματοποιείτε αναζητήσεις στο Internet και όχι αναζητήσεις στο στενό πλαίσιο του λειτουργικού συστήματος (κάτι που μπορείτε να προσθέσετε στη γραμμή εργασιών τόσο στα Windows 10 όσο και στα 11) και θα μπορούσε να είναι χρήσιμο αν θέλετε γρήγορα να αποκτήσετε πρόσβασ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss