Θες υπέροχη επιδερμίδα; Αυτά είναι τα 5 μυστικά για μια τέλεια skincare routine

Είτε ακολουθείτε μια μινιμαλιστική προσέγγιση στη ρουτίνα ομορφιάς σας, είτε είστε beauty maniac και ακολουθείτε όλες τις συμβουλές περιποίησης και μακιγιάζ ένα πράγμα παραμένει ίδιο: Όλοι θέλουμε να γνωρίζουμε τις καλύτερες μεθόδους που θα μας εξασφαλίσουν ένα υγιές και λαμπερό δέρμα.
Κάπως έτσι μπορεί η καινοτομία να είναι ένα όμορφο πράγμα, φαίνεται ότι στις μέρες μας υπάρχει πάντα ένα νέο συστατικό, τεχνική ή προϊόν, υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που έχουν διαχρονική αξία και πρέπει σε κάθε περίπτωση να τηρούνται. Ποιοι είναι; Αφού έχουμε καλύψει τα βασικά, διασφαλίζοντας ότι η καθημερινή μας ρουτίνα συνίσταται στο να πίνουμε αρκετό νερό, να πλένουμε το πρόσωπό μας πριν κοιμηθούμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να αποφύγουμε οτιδήποτε τοξικό για την επιδερμίδα, αυτά είναι τα βασικά μυστικά για μια τέλεια skincare ρουτίνα.
Αποφύγετε τον ήλιο και φορέστε αντηλιακό
Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά για την περιποίηση του δέρματος είναι η καθημερινή χρήση του αντηλιακού που περιέχει αντιφλεγμονώδη και επανορθωτικά συστατικά. Ένα αντηλιακό ευρέος φάσματος με προστασία τόσο από τις ακτίνες UVA όσο και από τις ακτίνες UVB τουλάχιστον SPF 30 είναι η καλύτερη επιλογή
Εφαρμογή των skincare προϊόντων από τη λεπτότερη υφή στη πιο παχιά
Η επίστρωση των ορών και των αιθέριων ουσιών σας από το λεπτότερο έως το πιο παχύ βοηθά το δέρμα να απορροφηθεί κάθε στρώση πιο αποτελεσματικά.
Επενδύστε σε μια υπέροχη ενυδατική κρέμα
Οι ενυδατικές κρέμες βοηθούν τον φραγμό του δέρματος μας παρέχοντας λιπίδια, προστατεύοντας από εξωτερικές χημικές ουσίες και παρέχοντας νερό στο- μερικές φορές- αφυδατωμένο δέρμα μας.
Διεγείρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss