Τη σιωπή της έσπασε ακόμα μία κοπέλα θύμα αιχμαλωσίας, κακοποίησης, βιασμού και trafficking από τον ήδη προφυλακισμένο αστυνομικό Δημήτρη Μπουγιούκο.

Η 25χρονη κοπέλα κατήγγειλε πως έχει υποστεί ό,τι ακριβως καταγγέλλει η 18χρονη από την Ηλιούπολη. Όπως ανέφερε η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη μιλώντας στο in.gr, «Ζούσε αιχμάλωτη του αστυνομικού, ο οποίος με χειριστικό τρόπο και υπό τη συνεχή απειλή όπλου την οδήγησε στην πορνεία και στη συμμετοχή σε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου», προσθέτοντας πως και σε αυτή την περίπτωση ο 39χρονος αστυνομικός βίαζε και ξυλοκοπούσε την κοπέλα που κρατούσε αιχμάλωτη.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο, το περιστατικό συνέβη πριν από μερικά χρόνια, όταν η νεαρή γυναίκα ήταν 20 ετών περίπου. Παράλληλα, η Αντωνία Λεγάκη, μιλώντας στο in.gr, υπογράμμισε πως τα όσα της αποκάλυψε η νεαρή κοπέλα έχουν γίνει γνωστά και σε άλλους συναδέλφους της, προκειμένου να γνωστοποιηθούν στη δικαιοσύνη. Τη Δευτέρα αναμένεται να ενημερωθεί η αρμόδια ανακρίτρια προκειμένου να κληθεί η κοπέλα να καταθέσει.

Υπενθυμίζεται πως προφυλακιστέος κρίθηκε και ο τρίτος κατηγορούμενος στην υπόθεση της Ηλιόπουλης. Ο 32χρονος, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, κατηγορείται για εμπορία ανήλικου κατ’ επάγγελμα, μαστροπεία και διακίνηση ναρκωτικών και για τον οποίο η 19χρονη έχει καταθέσει ότι την εξέδιδε σε ηλικία 16 ετών, για έξι μήνες, στην τιμή των 70 ευρώ ανά ραντεβού. Αξίζει να σημειωθεί πως η 19χρονη είχε κατονομάσει τρία άτομα πλην πατέρα και αστυνομικού, ενώ η δικηγόρος της έχει ζητήσει συνθήκες ασφάλειας για να καταθέσουν.

Επισημαίνεται πως και η πρώην σύζυγος του φερόμενου δράστη, καταγγέλλει πως ήταν και η ίδια θύμα απειλών, βιαιπραγιών και τρομοκρατίας, με τις οποίες ο 39χρονος την είχε εξαναγκάσει να του δώσει την επιμέλεια της κόρης τους. Μετά τις καταγγελίες εις βάρος του, η γυναίκα πλέον κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα και έχει αιτηθεί την επιμέλεια της 9χρονης, για την οποία εγείρονται ερωτήματα σχετικά με το πού διέμενε κατά τη διάρκεια της κακοποίησης της 19χρονης, καθώς σύμφωνα με τις καταθέσεις της τελευταίας, ταυτίζεται ο τόπος διαμονής τους, που είναι το διαμέρισμα της Ηλιούπολης.