Καντζούρης: Αντιδράσαμε σωστά – Σερέλης: Οι τρεις λόγοι

www.allstarbasket.gr

Στη σωστή αντίδραση της ομάδας του, έπειτα από την εκκίνηση με δύο ήττες στο πρωτάθλημα, στάθηκε ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Ηλίας Καντζούρης, έπειτα από το 77-62 επί του Λαυρίου, το Σάββατο (14/11).

Από την άλλη, ο συνάδελφός του, του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης εστίασε σε τρία σημεία που έκαναν τη διαφορά.

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Ηλίας Καντζούρης δήλωσε:

“Αντιδράσαμε σωστά ως ομάδα. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε με την αμυντική ταυτότητα που θέλουμε να μας χαρακτηρίζει.

Ήταν μία πολύ καλή ομαδική προσπάθεια. Συγχαρητήρια στα παιδιά.

Αλλά, τώρα θα πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο”.

Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, είχε να πει περισσότερα, καθώς ήταν ο πρώτος αγώνας της ομάδας του, έπειτα… από οκτώ μήνες!

allstarbasket.gr“Αρχικά, είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε και εμείς το πρωτάθλημα, λόγω των προβλημάτων που είχε η ομάδα.

Οπότε ας ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες και τον κόσμο φυσικά και ελπίζω μέσα από τις τηλεοράσεις ο κόσμος να δει ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Για το παιχνίδι, νομίζω ότι κρίθηκε σε τρία σημεία.

Το πρώτο είναι ότι ο Κολοσσός το ήθελε πάρα πολύ. Από το πρώτο ημίχρονο ήταν μπροστά σε όλες τις φάσεις, είχε άλλη μία ήττα εδώ, οπότε φάνηκε αυτό.

Το δεύτερο είναι ότι όσο το παιχνίδι προχωρούσε, φαινόταν η απραξία της ομάδας μας, όλο αυτόν τον καιρό. Ήμασταν 15 μέρες χωρίς προπόνηση και μαζευτήκαμε την τελευταία εβδομάδα. Αυτό, δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι.

Το τρίτο είναι η έλλειψη ενός ακόμη ψηλού έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, που χρεώθηκαν με τέσσερα φάουλ ο Γερομιχαλός και ο Ντέιβις αρκετά νωρίς.

Είχαμε και τον τραυματισμό του ψηλού μας, που δεν μπορούσε να έρθει και γι’ αυτό κάναμε μία αλλαγή. Έτσι, ο Κολοσσός είχε ξεκάθαρα το πλεονέκτημα στη ρακέτα, στα ριμπάουντ και με τον Καντέρ και άλλους παίκτες. Αυτό το δείχνει και η διαφορά των ριμπάουντ. Συνεχίζουμε, το επόμενο ματς είναι με τον ΠΑΟΚ. Εννοείται θα δουλέψουμε.

Καλή συνέχεια στον Κολοσσό. Για άλλη μία φορά υγεία και γρήγορα να ξεπεράσουμε όλο αυτό που συμβαίνει”.

Πηγή

More Stories
Ζαν Σιμπέλιους
%d bloggers like this: