Κινέζος πατέρας βρήκε ξανά τον γιο του 24 χρόνια μετά την αρπαγή του

Ένας Κινέζος πατέρας ξανασυναντήθηκε με τον γιο του, 24 χρόνια μετά την αρπαγή του παιδιού έξω από το σπίτι της οικογένειας. 

Όλα αυτά τα χρόνια ο Γκούο Γκανγκτάνγκ έψαχνε τον γιο του- τον οποίο άρπαξαν όταν ήταν δύο ετών– και ταξίδευε σε όλη την Κίνα, καλύπτοντας πάνω από 500.000 χιλιόμετρα με μηχανή.

Η αστυνομία μπόρεσε να ανακαλύψει την ταυτότητα του γιου χρησιμοποιώντας τεστ DNA. Στη συνέχεια εντοπίστηκαν δύο ύποπτοι- ένας άνδρας και μία γυναίκα- οι οποίοι συνελήφθησαν σύμφωνα με την Global Times.

Οι δύο ύποπτοι, που διατηρούσαν σχέση εκείνη την εποχή, σχεδίασαν να απαγάγουν ένα παιδί, με πρόθεση να το πουλήσουν. Όταν η γυναίκα είδε τον αγόρι να παίζει μόνο του έξω από το σπίτι του στην επαρχία Σαντόνγκ, το άρπαξε και το πήγε σε σταθμό λεωφορείων, όπου την περίμενε ο σύντροφός της.

Το ζευγάρι πήγε με λεωφορείο στη γειτονική επαρχία Χενάν, όπου πούλησε το παιδί. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο γιος του Γκανγκτάνγκ ακόμη ζει σε αυτή την περιοχή.

Μετά την αρπαγή του γιου του, ο Γκανγκτάνγκ φέρεται να ταξίδεψε σε περισσότερες από 20 επαρχίες της Κίνας, αναζητώντας πληροφορίες. Στην πορεία έπαθε κατάγματα από τροχαία ατυχήματα, ήρθε αντιμέτωπος με ληστές και χάλασε δέκα μηχανές.

Έχοντας μαζί του φωτογραφίες του γιου του, λέγεται ότι ξόδεψε τις οικονομίες μιας ζωής προσπαθώντας να βρει το παιδί. Κοιμόταν κάτω από γέφυρες και ζητιάνευε όταν ξέμενε από χρήματα.

Η εξαφάνιση αυτού του παιδιού αποτέλεσε έμπνευση και για ταινία το 2015, στην οποία πρωταγωνίστησε ο σταρ του Χονγκ Κονγκ Άντι Λάου. Ψάχνοντας τον γιο του, ο Γκανγκτάνγκ έγινε εξέχων μέλος οργανισμών αναζήτησης ανθρώπων στην Κίνα και βοήθησε τουλάχιστον επτά γονείς να ξαναβρούν τα παιδιά τους που είχαν απαχθεί.

Οι αρπαγές παιδιών είναι πρόβλημα στην Κίνα εδώ και δεκαετίες. Σύμφωνα με εκτιμήσεις του 2015, 20.000 παιδιά πέφτουν θύμα απαγωγής κάθε χρόνο στην χώρα. Πολλά από αυτά πωλούνται σε παράνομες υιοθεσίες, εντός και εκτός συνόρων.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συσκευή hot dog!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συσκευή hot dog προσφορά από την εταιρία Καρώνης Ηλεκτρικά!

Πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.