Κριτική για την ταινία Senior Year – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Πριν από 20 χρόνια, μια μαζορέτα έπεσε σε κώμα από ένα ατύχημα. Τώρα είναι 37, μόλις συνήλθε και ετοιμάζεται να ζήσει το όνειρό της: να γίνει η βασίλισσα του χορού.

Οι προθέσεις του Senior Year είναι ξεκάθαρες από την αρχή και σίγουρα θέλει να προσφέρει γέλιο, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό, ωστόσο σκοντάφτει στα ίδια τα στερεότυπα που υποτίθεται θέλει να αποφύγει.
Τα κλισέ όπως είναι απόλυτα λογικό (για μια ταινία του είδους) κυριαρχούν και σίγουρα το περιμένει κανείς, ωστόσο το πρόβλημα έγκειται στο ότι μπορούσε να είναι πιο αστεία σε κάποια σημεία, αλλά καταλήγει στην ίδια… συνταγή.
Σε πολλά σημεία μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη και ενώ έχει κάποιες λίγες συμπαθητικές στιγμές, δεν καταφέρνει να κυλήσει ανώδυνα ως σύνολο, μιας και από τις επαναλαμβανόμενες και εντελώς… τυπικές σκηνές, καταλήγει αδιάφορη.
Το πρόβλημα της ταινίας, είναι πέρα από το ότι δείχνει να είναι υπερφορτωμένη και ενώ θέλει να προσφέρει κάποιες αστείες σκηνές, στα περισσότερα σημεία νιώθεις πως λείπουν πράγματα εκτός του χιούμορ και ήθελε το κάτι παραπάνω.
Γενικά υπάρχει μια… τσαπατσουλιά στο όλο εγχείρημα, πολλές διασκεδαστικές (και ίσως καλές) στιγμές, η πρωταγωνίστρια Rebel Wilson δεν προσφέρει γέλιο, με το υπόλοιπο καστ να δείχνει πως βαριέται και φινάλε φυσικά να είναι μια από τα ίδια.
Το Senior Year σε γενικές γραμμές είναι επιεικώς μέτριο, σε καμία περίπτωση δεν προσφέρεται για να περάσει η ώρα, ενώ σίγουρα μπορούσε να δώσει κάτι έστω ευχάριστο για τον θεατή που θα μπορού …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.