Μάθε αν σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 16/6 έως και 22/6

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 16/6 έως και 22/6!

Ο αστρικός Ερμής, που συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις και συνεννοήσεις, θα κινηθεί ανάδρομα από την 24η μοίρα του Ταύρου μέχρι τις 21 και 59΄ όπου και θα σταθεί, για να επανέλθει σταδιακά σε ορθή φορά.

Θα σε επηρεάσει αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 12 μέχρι τις 14/5. Αν πάλι είσαι Σκορπιός γεννημένος/η από τις 13 μέχρι τις 15/11 οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα.

Σε… φάση αναμονής θα βρεθείς κι αν είσαι Λέων κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 15 μέχρι τις 17/8 ή είσαι Υδροχόος γεννημένος/η από τις 10 μέχρι τις 12/2, αλλά σε επαγγελματικά και οικογενειακά και θέματα αντίστοιχα.

Σου θυμίζω ότι ο ανάδρομος Ερμής παραπέμπει σε αναθεωρήσεις και την αξιοποίηση εναλλακτικών λύσεων, ενώ είναι λίγι της… ταλαιπωρίας όσον αφορά σε χαρτιά που πρέπει να μαζέψεις ή σε εξαρτήματα που ψάχνεις και δεν τα βρίσκεις. Επιπλέον αντενδείκνυται για το ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας, εκτός κι αν ανήκεις στην ειδική κατηγορία εκείνων που έχουν γεννηθεί με ανάδρομο Ερμή.

Η αστρική Αφροδίτη, που σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 22η μέχρι και την τελευταία μοίρα των Διδύμων και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 12/6 μέχρι τις 21/6 ή αν είσαι Τοξότης γεννημένος/η από τις 13/12, μέχρι τις 22/12.

Την επιρροή της θα την δεχθείς κι αν είσαι Ιχθύς κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 12/3 μέχρι τις 20/3 ή αν είσαι Παρθένος γεννημένος/η από τις 14/9, μέχρι τις 22/9, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.

Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 9η μέχρι την 13η μοίρα του Καρκίνου και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από τις 29/6 μέχρι τις 3/7.

Αν πάλι είσαι Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 30/12 μέχρι τις 2/1, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Ζυγός γεννημένος/η από τις 30/9 μέχρι τις 4/10 ή Κριός κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 29/3 μέχρι τις 2/4, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.