Μακιγιάζ: Τι μας προσθέτει χρόνια | Vita.gr

Ποια είναι τα σημαντικότερα λάθη που κάνουμε στο μακιγιάζ σε κάθε  χαρακτηριστικό και πώς θα τα αποφύγουμε. Ας δούμε παρακάτω τι μας προσθέτει χρόνια, τι να αποφύγουμε και πώς θα διορθώσουμε τις λάθος κινήσεις ανά χαρακτηριστικό.
 
Δείτε επίσης: Δίδυμα: Η «προσοχή» σας το καλύτερο «δώρο» για τα παιδιά
# Βάση
Υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ότι η καθημερινή εφαρμογή του ταλαιπωρεί την επιδερμίδα. Κι όμως, οι νέες συνθέσεις είτε μέικ απ είτε αντηλιακών με χρώμα, περιέχουν πλέον θρεπτικά συστατικά, αντιοξειδωτικές ουσίες, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και άλλα πολύτιμα συστατικά που περιποιούνται και προστατεύουν την επιδερμίδα. Αυτό που φθείρει το δέρμα μας είναι ότι δεν κάνουμε σχολαστικό ντεμακιγιάζ καθημερινά.
 
#Φρύδια
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα βγάζουμε υπερβολικά, γιατί αφενός δεν είναι της μόδας, αφετέρου ενδέχεται να δημιουργηθούν κενά σημεία στο τόξο. Επίσης τα λεπτά φρύδια, κάνουν άτονο το βλέμμα, τα μάτια φαίνονται μικρότερα και η μύτη μεγαλύτερη.  Tip: Αν θέλουμε να αλλάξουμε εντελώς το τόξο των φρυδιών, καλύτερα να απευθυνθούμε σε μία ειδικό.
# Μάτια
Αν οι πρώτες ρυτίδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους, αποφεύγουμε τις ιριδίζουσες σκιές. Το μόνο που πετυχαίνουμε είναι να τονίζουμε τις ατέλειες, αντί να τις καμουφλάρουμε. Επίσης, προσοχή στο κονσίλερ. Η απόχρωσή του πρέπει να είναι μπεζ και στον τόνο του δέρματος, για να αποφύγουμε τις αφύσικες δυσχρωμίες. Επιπλέον, αν έχουμε ρυτίδες, επιλέγουμε ένα λεπτόρρευστο κονσίλερ για να μην συσσωρεύεται στις πτυχώσεις.
# Ζυγωματικά
Θέλουμε να τονίσουμε το σχήμα του προσώπου μας αποκτώντας ψηλά ζυγωματικά; Εύκολα μπορούμε, αρκεί να αποφύγουμε τις υπερβολές, για να μην καταλήξουμε με «μπαλώματα». Η εφαρμογή του ρουζ (και του make up) πρέπει να γίνεται κοντά σε φυσι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.