Μητσοτάκης: Θα ανοίξει και η πλατφόρμα για εμβολιασμό παιδιών κάτω των 12 ετών κατά του κορονοϊού

Το άνοιγμα της πλατφόρμας για εμβολιασμούς των παιδιών κάτω των 12 ετών προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Μεσσην΄’ια

Το άνοιγμα της πλατφόρμας για εμβολιασμό κατά του κορονοϊού σε παιδιά ηλικίας από 12 ετών και πάνω προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στους εμβολιασμούς των παιδιών κατά την περιοδεία του στη Μεσσηνία συνομιλώντας με πολίτες.

Παράλληλα επανέλαβε οτι η κυβέρνηση θα ακούσει τις σχετικές εισηγήσεις των ειδικών ενω ξεκαθάρισε οτι οι γονείς θα έχουν την ευχέρεια να πάρουν την όποια απόφαση και πως δεν πρόκειται ποτέ ο εμβολιασμός για τα παιδιά να ειναι υποχρεωτικός.

Όπως διευκρίνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη «όταν υπάρξει απόφαση της επιτροπής για εμβολιασμό για τον κορονοϊό και σε παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών η πλατφόρμα θα ανοίξει άμεσα», προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση περιμένει την τελική εισήγηση των ειδικών.

Για τον εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας 12 ετών και άνω είχε γράψει από την περασμένη εβδομάδα ο Δημήτρης Κοτταρίδης στο Newsbomb.gr αναφέροντας ότι «σύντομα θα ανοίξει και η σχετική πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των παιδιών άνω των 12 ετών, για τα παιδιά, δηλαδή, του Γυμνασίου και του Λυκείου καθώς η μετάλλαξη Δέλτα η οποία και θα κυριαρχήσει τις επόμενες εβδομάδες, χτυπά και αυτές τις ηλικίες».

Πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.