Νίκη Λυμπεράκη: Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον γιο της! Το δέντρο και η άγνωστη ιστορία από την παιδική ηλικία της (pics,vid)


Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον γιο της θα περάσει φέτος η Νίκη Λυμπεράκη!

Η παρουσιάστρια ειδήσεων του Open και ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Χατζόπουλος, έγιναν γονείς στις αρχές Αυγούστου και από τότε έως σήμερα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! Η ίδια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο ομολογουμένως της έχει κλέψει την καρδιά. 

Λίγες ημέρες πριν υποδεχθούμε τον Δεκέμβρη, η Νίκη Λυμπεράκη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια χριστουγεννιάτικη ιστορία από την παιδική ηλικία της.

Η γνωστή δημοσιογράφος ανήκει στην κατηγορία εκείνων που αποφάσισαν να στολίσουν το σπίτι τους για τις γιορτές νωρίτερα φέτος λόγω του κορονοϊού, προκειμένου η εορταστική ατμόσφαιρα να αλλάξει τη διάθεση. 

Δημοσιεύοντας, λοιπόν, ένα στιγμιότυπο με το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, η Νίκη Λυμπεράκη έγραψε: “Όταν ήμουν μικρή, ξυπνούσα μέσα στη νύχτα και την έπεφτα κάτω απ το δεντράκι μας στο σαλόνι. Δίπλα στη φάτνη (και κυρίως δίπλα στα δώρα)”.Και του χρόνου!

Πηγή

More Stories
Οι ταινίες της εβδομάδας (21/09/2017 – 27/09/2017)
%d bloggers like this: