Οδηγός αγοράς: Τα 10 πιο θηλυκά bikinis που μπήκαν στην κορυφή της wish list μας

Ψάχνεις το επόμενο μαγιό σου; Αν αγαπάς τα bikinis τότε σου έχουμε βρει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς.

Ναι, ήρθε αυτή η ώρα, η αγαπημένη σου στιγμή. Μάλλον τα τελευταία Σαββατοκύριακα έπεσε και στο δικό σου κινητό το μήνυμα «πάμε για μπάνιο;». Αν δεν έχεις, ήδη δηλαδή, κάνει την πρώτη σου βουτιά σε κάποια παραλία ή αν είσαι τυχερή(γιατί όχι;) και σε ένα νησάκι. Πριν, όμως, κάνεις την πρώτη σου summer εμφάνιση, θα χρειαστεί ίσως να βγεις για ψώνια.

Σίγουρα έχεις την δική σου συλλογή μαγιό, που ως γνήσιο τέκνο της χώρας σου, θα είναι μάλλον μεγάλη, αφού οι περισσότεροι περνάμε αρκετό χρόνο στην θάλασσα ή ακόμη και σε πισίνες στο κέντρο της πόλης, δεδομένης της ζέστης στην Ελλάδα. Όσο αναφορά τώρα τα μαγιό, υπάρχουν πολλά και διαφορετικά σχέδια και fits, ωστόσο η μεγαλύτερη διάκριση (αλλά και διαφωνία) στον κόσμο της μόδας έγκειται στην επιλογή bikini ή ολόσωμο;
Και τα δύο εξίσου όμορφα και βολικά, αφού τώρα πια έχουμε επιλογές για όλα τα γούστα με χρώματα, γραμμές, cut outs και άπειρα υφάσματα που μπήκαν στο παιχνίδι των swimwears. Στην ελληνική αγορά θα βρεις μάλιστα πάρα πολλές επιλογές από γνωστά διαχρονικά brands, αλλά και Έλληνες σχεδιαστές που έχουν ανεβάσει κατά πολύ το επίπεδο στο κεφάλαιο μαγιό.

Σήμερα θα επικεντρωθούμε, ωσ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss