Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας τελειώνει τον Έλις!

Στην αγορά έχει βγει σύμφωνα με πληροφορίες του OnSports ο Γιώργος Μπαρτζώκας και αναζητά τον αντικαταστάτη του Οκτάβιους Έλις

Λένε πως «η υπομονή είναι η τέχνη της ελπίδας», αλλά στην περίπτωση του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Οκτάβιους Έλις (27χρ., 2.08), φαίνεται ότι έχει εξαντληθεί!

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» βλέπει όχι μόνο τον τελευταίο καιρό, αλλά αρκετά νωρίς ότι ο Αμερικανός σέντερ αποτελεί «αχίλλειο πτέρνα» για την ομάδα, αλλά παρ’ ολ’ αυτά του έδωσε πίστωση χρόνου, μήπως και αλλάξει κάτι.

Όμως, εσχάτως φαίνεται ότι το έχει πάρει απόφαση πως δεν αλλάζει κάτι από την πλευρά του Έλις, ο οποίος με την Βαλένθια έπαιξε μεν περίπου επτά λεπτά, αλλά δεν πήρε ούτε ένα αμυντικό ριμπάουντ! Αυτό είναι διάθεση και επιθυμία και εκεί φαίνεται πως έχει… σκαλώσει ο προπονητής του Ολυμπιακού και έχει πάει… παρακάτω.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει βγει ήδη στην αγορά και ψάχνει έναν σέντερ που θα μπορέσει να καλύψει την ρακέτα στην άμυνα, αλλά θα έχει και την δυνατότητα να προσδώσει λύσεις επιθετικά όταν αυτό απαιτηθεί.

Βέβαια, δεν είναι εύκολο να βρεις έναν παίκτη για τα στάνταρ του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή, αλλά από την ώρα που έχει μπει στην διαδικασία του ψαξίματος το τεχνικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να προχωρήσει σύντομα το θέμα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss