Ο Ομπάμα εκδίδει τα απομνημονεύματά του

Μετά από μια τετραετία Τραμπ ο Μπαράκ Ομπάμα εξηγεί στο βιβλίο του πώς φθάσαμε στην εκλογή ενός αουτσάιντερ και ποια η σχέση της Σάρα Πέιλιν με όλα αυτά. 

H γη της επαγγελίας είναι ένας μύθος, ο οποίος δείχνει να μην ταιριάζει πια στις ΗΠΑ καθώς εκπνέει η προεδρία Τραμπ, σχολιάζει η Deutsche Welle παρουσιάζοντας τα απομνημονεύματα του 44ου προέδρου των ΗΠΑ.

Ο τίτλος των απομνημονευμάτων του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για τη θητεία του στον Λευκό Οίκο επιλέχθηκε συνειδητά, προφανώς για να διαχωρίσει πλήρως τη δική του προεδρία από εκείνη του διαδόχου του.

Το βιβλίο έκτασης 768 σελίδων με τίτλο «A Promised Land» πραγματεύεται τις εξελίξεις στην αμερικανική πολιτική από το 2008 και μετά και κυκλοφορεί την Τρίτη 17 Νοεμβρίου ταυτόχρονα σε πλήθος χώρες, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα και η Γερμανία.

«Ήταν σαν και μόνο η παρουσία μου στο Λευκό Οίκο να προκάλεσε έναν πανικό, μια αίσθηση ότι η φυσική τάξη πραγμάτων ανατράπηκε», γράφει ο Μπαράκ Ομπάμα στον πρώτο τόμο των απομνημονευμάτων για την εκλογή του ως πρώτου Αφροαμερικανού στην προεδρία των ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

Πηγή

More Stories
Αμφιλεγόμενη έκθεση με θέμα τον Χίτλερ στο Βερολίνο, με αναπαράσταση του δωματίου όπου αυτοκτόνησε
%d bloggers like this: