Ο Τραμπ “έφαγε άκυρο” και από το Youtube – Καμία πρόσβαση στα social media για τον απερχόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ – magdasnews.gr


Τουλάχιστον για επτά ημέρες θα βρίσκεται εκτός Yotuube ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Συγκεκριμένα, το Yoube ( το οποίο ανήκει στην Google ) κατέβασε πρόσφατα και video από το κανάλι του Ρεπουμπλικανού Προέδρου, επικαλούμενο παραβιάσεις της πολιτικής χρήσης της.

“Λαμβάνοντας υπόψη τις ανησυχίες σχετικά με τον συνεχιζόμενο κίνδυνο να ξεσπάσουν βίαια επεισόδια, διαγράψαμε νέο περιεχόμενο που μεταφορτώθηκε στο κανάλι του Ντόναλντ Τζ. Τραμπ λόγω παραβίασης της πολιτικής χρήσης μας”, αναφέρει η ανακοίνωση της διάσημης πλατφόρμας.

“Το κανάλι του αμερικανού προέδρου τελεί υπό αναστολή και δεν επιτρέπεται πλέον στον κάτοχό του ούτε η μεταφόρτωση, ούτε οι απευθείας μεταδόσεις βίντεο (livestreams) για τουλάχιστον επτά ημέρες, χρονικό διάστημα το οποίο «μπορεί να παραταθεί”, προστίθεται στην ανακοίνωση της διεύθυνσης της δημοφιλέστερης πλατφόρμας βίντεο στο διαδίκτυο.Την ίδια στιγμή, η Amazon.com Incδιέκοψε το web hosting του ιστότοπου Parler, που χρησιμοποιούν πολλοί υποστηρικτές του Ρεπουμπλικάνου προέδρου, καθώς και οπαδοί της αμερικανικής άκρας δεξιάς και υποστηρικτές διαφόρων θεωριών συνωμοσίας.

Πηγή

More Stories
Τρομερά νέα για τον ελληνικό αθλητισμό – Ανακοινώθηκε και επίσημα ότι… (ΒΙΝΤΕΟ)
%d bloggers like this: