Latest Posts

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – magdasnews.gr

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

- Advertisement -

Ήλιος στους Ιχθύες: Ένα διάστημα απολογισμού και εσωστρέφειας αρχίζει.

Ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι ιδανικό ώστε να μπούμε σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα, καθώς έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που θα μας απασχολήσουν. Μπορούμε να αναθεωρήσουμε τη στάση μας ή να πάρουμε αποφάσεις ώστε να μπούμε σε μία διαδικασία καινούργιων κινήσεων που θα δώσουν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις.

Ωστόσο, ο συναισθηματισμός και η έντονη ευαισθησία που μας διακρίνουν πολλές φορές δεν αφήνουν περιθώριο ώστε να δούμε αντικειμενικά τα πράγματα, καθώς είναι ιδιαίτερα έντονη η ανάγκη για ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων. Καλό είναι λοιπόν να πάρουμε αποστάσεις και να λειτουργήσουμε όσο το δυνατόν γίνεται ρεαλιστικά δίνοντας στον εαυτό μας την ευκαιρία να δει την όποια κατάσταση μας ενδιαφέρει στις πραγματικές της διαστάσεις.

Με τον Ήλιο στους Ιχθύες η ανάγκη να ασχοληθούμε έντονα με τον εσωτερισμό, τον διαλογισμό και την τέχνη θα μας βοηθήσει να ισορροπήσουμε ψυχολογικά και να βγούμε από τα σκοτάδια μας. Εσωτερικές αναζητήσεις και συμπεράσματα θα λειτουργήσουν απελευθερωτικά σε όποιο βαρίδι έχει παραμείνει μέσα μας και έχει τραυματίσει την ψυχή μας. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τις κινήσεις και τα συναισθήματά μας σήμερα…

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο εννοώντας σημαντικά την ενασχόληση με οικονομικά θέματα και ζητήματα αξιών. Δεν θα είναι εύκολο να δρομολογήσουμε την διεκπεραίωση λογαριασμών και εκκρεμοτήτων, καθώς είναι πιθανό να προκύψουν εμπόδια ή να υπάρξει ασυνεννοησία που θα επηρεάσει την εξέλιξη των υποθέσεων μας.

Τα ξημερώματα το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο δεν μας επιτρέπει να προχωρήσουμε στις απαραίτητες συνεννοήσεις, καθώς η επικοινωνία είναι δύσκολη και ο εκνευρισμός αυξημένος. Το πρωί θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς η ένταση που μας χαρακτηρίζει εκδηλώνεται με απότομο και εριστικό τρόπο και μπορεί να επηρεάσει αρνητικά φιλικές σχέσεις και οικονομικά ζητήματα. Είναι προτιμότερο να σκεφτόμαστε πολύ καλά αυτά που εκφράζουμε πριν μπούμε σε διαδικασία διαλόγου, διαφορετικά οι αντιδράσεις θα είναι έντονες λόγω της στάσης και της συμπεριφοράς μας.

Αργότερα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον Υδροχόο μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές που θα επηρεάσουν οικονομικά ζητήματα. Καλό είναι να μην μπούμε σε σπατάλες ή περιττά έξοδα αν δεν είμαστε βέβαιοι ότι είναι απαραίτητα για εμάς τα αντικείμενα που θέλουμε να αγοράσουμε. Η ματαιοδοξία και η αμετροέπεια μπορεί να χαρακτηρίσουν τις κινήσεις μας δημιουργώντας προβλήματα στον προϋπολογισμό μας. Μάθετε περισσότερα στις αστρολογικές προβλέψεις 15/02 – 18/02/2021 από την αστρολόγο Ολυμπία Χριστοδουλή.

Πηγή: myastro.gr

Πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.