Παναθηναϊκός: Έρχεται σύσκεψη κορυφής

Η νέα γκέλα του Παναθηναϊκού στη Λάρισα και δη ο τρόπος με τον οποίο έχασε στο φινάλε (στο 87ο λεπτό με το γκολ του Πινακά), άλλους δύο βαθμούς κόντρα στην ΑΕΛ (1-1) -σε ένα παιχνίδι που φάνηκε να ελέγχει για μία ώρα κι όφειλε να έχει “καθαρίσει”- όπως όλα δείχνουν φέρνει προ των πυλών (νέα) σύσκεψη κορυφής την Τρίτη (29/9) ανάμεσα στη διοίκηση και τις δύο “κεφαλές” του ποδοσφαιρικού τμήματος, τον Τσάβι Ρόκα και τον Ντάνι Πογιάτος.

ADVERTISING

Στη συζήτηση είναι πολύ πιθανό να συμμετάσχει κι ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος ήταν πολύ προβληματισμένος όχι μόνο από τους  χαμένους βαθμούς, αλλά και από την άκρως “αναιμική” εικόνα των “πράσινων” στο δεύτερο ημίχρονο, που έμοιαζαν σαν να… παίζουν διαρκώς με τη “φωτιά”.

Ο Αλαφούζος είχε επικοινωνία με τους στενούς συνεργάτες του, αμέσως μετά τον αγώνα στο “Αλκαζάρ” και σε πρώτη φάση δεν δείχνει διατεθειμένος να πάρει “εν θερμώ” αποφάσεις. Η αρχική διάθεσή του είναι να κάνει υπομονή και να στηρίξει το πλάνο που ξεκίνησε με τους Ρόκα και Πογιάτος το περασμένο καλοκαίρι. Από την άλλη όμως τον προβληματίζει η (επαναλαμβανόμενα) «νοθρή» εικόνα και η αστάθεια του Παναθηναϊκού στα παιχνίδια του.

Και πλέον από ένα σημείο και μετά θα πρέπει να αρχίσει και η ομάδα να “δείχνει” πράγματα και να παίρνει και τα αποτελέσματα. Διότι τα περιθώρια έχουν… στενέψει πλέον για όλους.

Πηγή

More Stories
Τάσος Ιορδανίδης: Πρεμιέρα στο θέατρο με την αδελφή του στο πλευρό του [pic]
%d bloggers like this: