Ενόπιον του εισαγγελέα παρουσιάστηκε το πρωί του Σαββάτου 31 Ιουλίου, ο φερόμενος γυναικοκτόνος της Δάφνης, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για οπλοφορία – οπλοχρησία. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ανατέθηκε σε ανακριτή ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε ο κατηγορούμενος που αναμένεται να του ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, όπως μεταδίδει το in.gr, η γυναίκα φέρει 2 τραύματα στην τραχηλική χώρα, ενώ δεν φέρει ίχνη πάλης και ο θάνατός της σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις προήλθε από ένα μαχαίρι 28 εκατοστών.

Ο άνδρας, σύμφωνα με μαρτυρία γειτόνισσας, ασκούσε βία στη σύζυγό του συστηματικά, ενώ είχε κληθεί και η αστυνομία, η οποία ωστόσο δεν αντέδρασε, καθώς οι αστυνομικοί άνοιξαν τα παράθυρα του οχήματος και έφυγαν, χωρίς να κάνουν τον κόπο να μπουν στο κτίριο. Η ίδια καταγγέλλουσα σημειώνει ότι στην αστυνομία είχε δώσει το δικό της όνομα για να χτυπήσουν το κουδούνι. «Δεν έκανα καταγγελία για πάρτι, αγαπημένη ελληνική αστυνομία. Σας κάλεσα ενώ είχε θορυβηθεί ακόμη και η διαχειρίστρια», αναφέρεται στην ίδια καταγγελία.

Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί που είχαν αγνοήσει τις καταγγελίες για τη γυναικοκτονία στη Δάφνη