Πυροδότησε την Βόμβα ο Πάπας Φραγκίσκος: «ΝΑΙ» στον Γάμο των γκέι (Video)

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση στο χώρο των ανώτατων ιερωμένων ανά τον κόσμο, οι ιδέες του είναι φιλελεύθερες και συντάσσονται με το πνεύμα της εποχής.

Στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ που είναι αφιερωμένο στον ίδιο και παρουσιάζεται αυτήν την περίοδο στο φεστιβάλ της Ρώμης ο Πάπας είπε για πρώτη επισήμως ότι εγκρίνει την πολιτική ένωση δύο ομοφυλοφίλων.

Η κίνηση αυτή του Ποντίφικα θεωρείται πραγματικά ιστορική, τόσο από συμβολική όσο και από ουσιαστική άποψη, καθώς έρχεται σε κόντρα με τις θέσεις της Καθολικής Εκκλησίας.


Οι ομοφυλόφιλοι έχουν το δικαίωμα να είναι μέλη μίας οικογένειας. Είναι παιδιά του Θεού, όπως όλοι μας. Πρέπει να επιτραπεί η πολιτική ένωση για να είναι κατοχυρωμένοι νομικά” τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας σε μία όπως και να το δει κανείς ιστορική στιγμή.

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ

Στη θητεία του ως αρχιεπίσκοπος του Μπουένος Αϊρες, ο Πάπας Φραγκίσκος είχε εκφραστεί επίσης θετικά για τον πολιτικό γάμο αλλά από τη θέση του Πάπα το κάνει για πρώτη φορά.

Η κίνηση αυτή είχε ήδη προαναγγελθεί από στενούς συνεργάτες του και πλέον έγινε πράξη, γεγονός που ήδη κάνει το γύρο του κόσμου.

Πηγή: news247

loading…

Πηγή

More Stories
Πανικός με την Ρατακόφσκι – Απίθανη πόζα στον καναπέ – Ξάπλωσε, τούρλωσε τα οπίσθιά της και… (ΦΩΤΟ) | Sportdog Team
%d bloggers like this: