Σάλος με τον 37χρονο διάσημο designer Αλεξάντερ Ουάνγκ – Πολλά μοντέλα τον κατηγορούν για σεξουαλικές επιθέσεις & βιασμούς σε γκέι, τρανς & στρέιτ μοντέλα

6 Ιανουαρίου 2021 – 2:15μμ

Ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας, Αλεξάντερ Ουάνγκ δήλωσε ότι παρ’ όλο που «συχνά» παρευρισκόταν σε πάρτι «όπου υπήρχαν ναρκωτικά και αλκοόλ» δεν παρενόχλησε ποτέ σεξουαλικά κανέναν.

Ο σχεδιαστής κατηγορείται από μοντέλα για σεξουαλική παρενόχληση ωστόσο, χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς «τρομερά ψευδείς».

Άνδρες μοντέλα, γκέι, τρανς αλλά και στρέιτ κατηγορούν τον σχεδιαστή για ανάρμοστη συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση, αφού τους πρόσφερε σε πάρτι νερό με το ναρκωτικό Molly.

Τη Δευτέρα, ο Ουάνγκ έστειλε ένα σημείωμα στους υπαλλήλους του, τους οποίους ευχαριστεί που στέκονται στο πλευρό του, μετά τη δημοσίευση στον λογαριασμό στο Instagram S-t Model Management και στον λογαριασμό του Diet Prada, ανώνυμων ιστοριών περί φερόμενης ανάρμοστης συμπεριφοράς του αναφέρει το ΑΠΕ.

Σε δήλωσή του ο Ουάνγκ τονίζει: «Πρώτον, θα ήθελα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία να επικοινωνήσω απευθείας με τους ανθρώπους που με βοήθησαν να μεγαλώσω αυτό το εμπορικό σήμα σε αυτό που είναι σήμερα και να αντιμετωπίσω τις πρόσφατες ψευδείς, επινοημένες και κυρίως ανώνυμες κατηγορίες εναντίον μου».

To πρώτο μοντέλο που μίλησε και κατηγόρησε τον σχεδιαστή ήταν ο Owen Mooney ο οποίος μέσω ενός tiktok βίντεο είπε πως ο διάσημος designer τον παρενόχλησε το 2017. Έκτοτε πολλά μοντέλα βγήκαν δημόσια και μίλησαν. 

Πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss