Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 27/01 έως και 02/02;

Αστρικές επιρροές, από 27/01 έως και 02/02

Κατ’ αρχάς, η Πανσέληνος της 28ης Ιανουαρίου αφήνει το αστρικό της αποτύπωμα στις 14 και 46΄του Καρκίνου και θα σε επηρεάσει θετικά αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 6/7. Ανάλογα ενθαρρυντική θα είναι η επιρροή της αν είσαι Αιγόκερως γεννημένος/η κοντά στις 4/1, ίσως όμως να «χάσεις την μπάλα» στα προσωπικά σου, αν ξανοιχτείς υπέρ το δέον.
Επιπλέον, τα οικογενειακά ή και τα επαγγελματικά σου μπαίνουν σε ρυθμούς ανάπτυξης αν είσαι Κριός ή Ζυγός κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 3 /4 ή τις 5/10 αντίστοιχα.

Κατά τα άλλα ο αστρικός Ερμήςπου συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις και συνεννοήσεις θα κινηθεί… πάνω κάτω στην 2η μοίρα του Υδροχόου, ξεκινώντας την ανάδρομη πορεία του και θα σε επηρεάσει αν έχεις τα γενέθλιά σου στις 21 ή 22/1. 

Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Λέων γεννημένος/η στις 23 ή 24/7 με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους.

Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα, αν είσαι Ταύρος κι έχεις τα γενέθλια σου στις 21 και 22/4 ή αν είσαι Σκορπιός γεννημένος/η στις 24 και 25/10.

Σου θυμίζω ότι ο ανάδρομος Ερμής δεν προσφέρεται για νέες πρωτοβουλίες, σε βοηθά ωστόσο να αξιοποιήσεις λύσεις που έχεις στο «συρτάρι», δικαιώνοντας την προνοητικότητά σου.

– Η αστρική Αφροδίτη, που σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την τελευταία μοίρα του Τοξότη μέχρι την 7η του Αιγόκερω και θα σε επηρεάσει αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 22/12 μέχρι τις 28/12 ή αν έχεις γεννηθεί από τις 20/6, μέχρι τις 28/6.

Εύνοια θα έχεις κι αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 22/9 μέχρι τις 29/9 ή είσαι γεννημένος/η από τις 19/3, μέχρι τις 27/3, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα.

Πάντως η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 27 και 28/1 μπορεί να σου φέρει και δυσάρεστες εξελίξεις, περισσότερο σε προσωπικά ζητήματα.

– Ο αστρικός Άρηςπου δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 16η μέχρι την 20η μοίρα του Κριού και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από τις 5/4 μέχρι τις 9/4

Αν πάλι είσαι Ζυγός κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 9/10 μέχρι τις 13/10, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η από τις 6/7 μέχρι τις 10/7 ή Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 7/1 μέχρι τις 11/1, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

– Η αστρική Δήμητραπου συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό, κινείται από την 25η μέχρι την 27η μοίρα του Υδροχόου, βάζοντας την δική της «σφραγίδα» στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 14/2. Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου αν είσαι Λέων κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 17/8. Αν πάλι είσαι Σκορπιός γεννημένος/η κοντά στις 16/11 αλλά και Ταύρος γεννημένος κοντά στις 14/5, είναι πιθανό να «τρέξεις» μια επαγγελματική σύμβαση ή ένα περιουσιακό ζήτημα. Πάντως η σύνοδος της Δήμητρας με τον Ποσειδώνα δίνει ένα «πλάνο» χαρακτήρα σε όλα τα παραπάνω, οπότε μην… της έχεις και τόση εμπιστοσύνη!

– Ο αστρικός Δίαςπου φέρνει ευκαιρίες και τύχη, κινείται από την 15η μέχρι την 17η μοίρα του Αιγόκερω και θα σου φέρει τύχη και πλεονεκτήματα αν έχεις γεννηθεί στις 6. 7 ή 8/1. 

Αν πάλι είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 5.6 ή 7/7, τότε μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν είσαι Κριός κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 3,4 ή τις 5/4 αλλά και Ζυγός που έχει γεννηθεί στις 7, 8 ή 9/10, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

 Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!  

– Ο αστρικός Κρόνοςπου μπορεί να φέρει εμπόδια αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ότι κρίθηκε ανεπαρκές για σένα, κινείται στην 11η και την 12η μοίρα του Αιγόκερω και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου στις 2/1 ή τις 3/1. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η στις 1/7 ή τις 2/7, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Ζυγός γεννημένος/η στις 3 ή τις 4/10 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Κριός γεννημένος/η στις 31/3 ή την Πρωταπριλιά, ενδέχεται να περάσεις από «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

 –O αστρικός Χείρωναςπου φέρνει νέα οικογενειακά ή περιουσιακά δεδομένα, εξακολουθεί να  κινείται στην 12η μοίρα των Ιχθύων και σε επηρεάζει αν είσαι Ιχθύς της 3ης  Μαρτίου, Παρθένος της 4ης Σεπτεμβρίου, Δίδυμος της 3ης Ιουνίου και Τοξότης της 4ης Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

– Ο αστρικός Ουρανόςκινείται αργά στην 13η μοίρα του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 1ης Απριλίου ή Ζυγός της 4ης Οκτωβρίου. Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 3ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 2ας Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών. Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

 αστρικός Ποσειδώναςπου ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, κινείται στην 25η μοίρα του Υδροχόου, κάτι που σε αφορά άμεσα στην περίπτωση που είσαι Λέων της 17ης Αυγούστου, Υδροχόος της 13ης  Φεβρουαρίου, Ταύρος της 15ης Μαΐου ή Σκορπιός της 17ης Νοεμβρίου. Και μην ξεχνάς βέβαια, ότι στα «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), φέρνει συνήθως απάτες κι αυταπάτες.

– Τέλος, ο αστρικός Πλούτωναςπου σηματοδοτεί μια «μεταμόρφωση» εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, κινείται στην 1η μοίρα του Αιγόκερω και σε επηρεάζει άμεσα αν έχεις γεννηθεί στις 22-23/12 αλλά και αν είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 20-21/6. Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο του Ζυγού κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 23-24/9 ή είσαι Κριός γεννημένος στις 20-21/3. Σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη

Πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss