Σε κοινωφελείς σκοπούς τα έσοδα από το 8ο Poikilo Rocky Mountain!

Κοινωνική αλληλεγγύη και υποστήριξη δομών που υποστηρίζουν ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού ανακοινώνει ο «Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας Πετρούπολης» μέσω της διοργάνωσης 8ο Poikilo Rocky Mountain που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021.

Στη φετινή διοργάνωση η δυναμική υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής έδωσε τη δυνατότητα στους διοργανωτές να παρέχουν δωρεάν τη συμμετοχή των αθλητών στις μικρές διαδρομές Poikilo UpDown 8km και το Poikilo Fun 4km. Ως εκ τούτου αποφασίστηκε τα χρήματα των δρομέων που κράτησαν ενεργή της συμμετοχή τους μετά τις τρεις προηγούμενες ακυρώσεις του αγώνα, να διατεθούν σε κοινωφελείς σκοπούς.

«Σε δύσκολες εποχές έχουμε χρέος να δείξουμε αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας . Ως Σύλλογος υποστηρίζουμε πως ο αθλητισμός σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και εμείς το δείχνουμε έμπρακτα. Με την απόφαση μας η  εμπιστοσύνη που  έδειξαν οι δρομείς στη διοργάνωση γίνεται προσφορά προς ευπαθείς ομάδες» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Δημήτρης Ζωναράς.

Συνεχίζονται οι εγγραφές

Το 8ο Poikilo Rocky Mountain είναι ένας γνήσιος αγώνας ορεινού τρεξίματος  με τρεις διαδρομές, 22,5km, 8km και 4km και αποτελεί μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα και σταθερό σταθμό στο καλεντάρι κορυφαίων δρομέων. Οι εγγραφές είναι ανοιχτές έως την Παρασκευή 27 Αυγούστου και  γίνονται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του Συλλόγου www.pdsodysseas.gr όπου βρίσκεται και η προκήρυξη και οι πληροφορίες του αγώνα.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια μηχανή Ποπ Κορν Hello Kitty!
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια μηχανή Ποπ Κορν Hello Kitty προσφορά από την εταιρία Καρώνης Ηλεκτρικά!
Ομάδα Best News

Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.