Σκύλος εξαφανίστηκε, επέστρεψε μόνος του σπίτι και χτύπησε το κουδούνι

Ένας σκύλος που είχε εξαφανιστεί, επέστρεψε μόνος του στο σπίτι και χτύπησε το κουδούνι του ιδιοκτήτη του στις 3 τα ξημερώματα.

Η σκυλίτσα Pup Rajah εξαφανίστηκε από το σπίτι της για πάνω από επτά ώρες, αφού φοβήθηκε από πυροτεχνήματα. Η ιδιοκτήτρια της Rajah, Μαίρη Λιν, από το Γκρίνβιλ της Νότιας Καρολίνας, είπε στα τοπικά μέσα: «Ήταν στην πίσω αυλή με το άλλο σκυλί μας και ο γείτονάς μας άρχισε να πετάει πυροτεχνήματα και ήξερα ότι θα φοβόταν. Πήγα στην πίσω αυλή – και είχε φύγει».

Μετά το περιστατικό, η 23χρονη δημιούργησε μια ανάρτηση στο Facebook σχετικά με την χαμένη σκυλίτσα της, η οποία είναι 18 μηνών. Η Λιν και ο σύζυγός της Ράιαν οδήγησαν επίσης στη γειτονιά τους ψάχνοντας τον σκύλο και τους ακολούθησαν και άλλοι στην αναζήτηση.

«Ο σύζυγός μου ήρθε σπίτι, και εγώ οδηγούσα ψάχνοντας την. Ήμασταν έτοιμοι να καλέσουμε όλα τα καταφύγια, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε και χτύπησε το κουδούνι», είπε η νεαρή κοπέλα.Η Rajah επέστρεψε στις 3 π.μ. στις 27 Ιουνίου, χτύπησε το κουδούνι, χοροπηδώντας και κολλώντας το πρόσωπό της στην κάμερα που είναι προσαρτημένη στο κουδούνι.

«Δεν ξέρω καν πώς ήξερε πώς να το κάνει αυτό. Δεν της έδειξα ποτέ πώς. Δεν βγαίνει στην μπροστινή αυλή, οπότε δεν μας έχει δει ποτέ να χρησιμοποιούμε το κουδούνι. Ο Ράιαν περίμενε για να δει αν θα εμφανιζόταν. Την είδε στη βεράντα, και έτρεξε και την πήρε», είπε η Λιν.

Όταν η σκυλίτσα επέστρεψε, φοβόταν ότι θα αντιμετώπιζε προβλήματα, αλλά η οικογένεια την ήταν χαρούμενη που την είχε ξανά πίσω.

«Νόμιζε ότι ήταν σε τόσο μεγάλο μπελά, και ήταν λυπημένη και κατσουφιασμένη, αλλά εμείς ήμασταν απλά χαρούμενοι που επέστρεψε» είπε η Λιν. «Ήταν ξεκαρδιστικό και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να γελάμε».

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συσκευή hot dog!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συσκευή hot dog προσφορά από την εταιρία Καρώνης Ηλεκτρικά!

Πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.