Σταύρος Σβήγκος: «Ο νονός του γιου μου είναι παντρεμένος με άντρα και έχει παιδί, του είπα ότι έχει μπαμπά και μπαμπά»

Ο Σταύρος Σβήγκος σε συνέντευξή του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “dot”, μίλησε για τον τρόπο που μεγαλώνει το παιδί του και πώς προσπαθεί να του εξηγήσει ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι φυσιολογικό στη ζωή.

Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι και οι γονείς του είχαν έναν στενό φίλο ομοφυλόφιλο, κάτι το οποίο του δίδαξε- μεγαλώνοντας- πώς είναι απόλυτα φυσιολογικό οι άνθρωποι να μην ντρέπονται για το σεξουαλικό του προσανατολισμό και θα έπρεπε να γίνονται αποδεχτοί από όλους.
Το ροζ σπαθί που ήθελε να αγοράσει ο γιος του Σταύρου Σβήγκου
Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο Σταύρος Σβήγκος για την ομοφυλοφιλία “ένας πολύ καλός φίλος των γονιών μου είναι ομοφυλόφιλος. Μεγάλωσα με το ότι είναι άκρως φυσιολογικό. Γιατί να μην είναι δηλαδή; Ο καθένας πρέπει να είναι ευτυχισμένος όπως θέλει. Είχαμε πάει σε ένα κατάστημα και ο μικρός ήθελε ροζ σπαθί, μου λέει η πωλήτρια “εκεί είναι για τα αγοράκια”. Της λέω “παντού είναι για τα αγοράκια και παντού για τα κοριτσάκια”. Γιατί να μην το πάρει δηλαδή, άμα του αρέσει το ροζ; Κανένα στερεότυπο δεν πρέπει να υπάρχει. Θέλω ο γιος μου να μεγαλώσει και να είναι ένας άνθρωπος που θα προσφέρει στην κοινωνία, να είναι ανεξάρτητος, αυτόνομος και να πρεσβεύει πάντα την ελευθερία τη δική του και τον υπολοίπων”.

Και συμπληρώνει ο Σταύρος Σβήγκος “ο ένας νονός του γιο μου είναι παντρεμένος με άντρα και έχουν αποκτήσει και ένα παιδάκι. Σαφώς και με ρώτησε. Του είπα ότι έχει μπαμπά και μπαμπά, και μου είπε οκ. Μεγαλώνοντας θα με ξαναρωτήσει για το πώς απέκτησαν το παιδί και θα του εξηγήσω πως μπορεί να μην το έκαναν αυτοί, αλλά το αγαπάνε γιατί είναι δικό τους”.

Πως διαχειρίστηκε ο Σταύρος Σβήγκος το διαζύγιο, σε σχέση με τον γιο του
Για το διαζύγιο με την σύζυγό του, αλλά και στο πώς αντιμετώπισαν την αλλαγή στην οικογένειά τους, σε σχέση με το παιδί τους, ο Σταύρος Σβήγκος επεσήμανε “σαφώς πήγαμε σε παιδοψυχολόγο για να πάρουμε όλες τις πληροφορίες. Υπάρχουν τρόποι. Πρέπει να είσαι πεντακάθαρος και να προστατεύσεις το παιδί, να του εξηγήσεις”.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.