Συνελήφθη για απάτη ο ηθοποιός Austin St. John, που έπαιξε τον κόκκινο Power Ranger στην σειρά των 90s – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Συνελήφθη ο ηθοποιός Austin St. John, που έπαιξε τον κόκκινο Power Ranger στην τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ’90, έπειτα από επιδρομή της αστυνομίας στο σπίτι του, ενώ ξεκινήσει μεγάλη ομοσπονδιακή έρευνα σε βάρος του. Όπως αναφέρει το TMZ, αποδείχθηκε ότι πίσω από τη σύλληψη είχε στηθεί ένα τεράστιο κατηγορητήριο που αφορούσε 18 άτομα για απάτη.

Το κατηγορητήριο ισχυρίζεται ότι ο John ήταν μέρος ενός σχεδίου εξαπάτησης του Προγράμματος Προστασίας Μισθοδοσίας της Διοίκησης Μικρών Επιχειρήσεων, που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από τον COVID.
Ο John φέρεται να πήρε 16 δάνεια, συνολικού ύψους 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία χρησιμοποίησε για προσωπικές αγορές και όχι για τον επιδιωκόμενο σκοπό. Ακόμη και αν χρησιμοποιήθηκαν για τον επιδιωκόμενο σκοπό, οι ομοσπονδιακές αρχές ισχυρίζονται ότι τα πήρε με δόλο.
Καταδικάστηκε και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών. Ο Austin St. John έπαιξε τον Τζέισον Λι Σκοτ στο “Mighty Morphin Power Rangers”, το 1993. Έφυγε από το σόου στη δεύτερη σεζόν του αλλά επέστρεφε από καιρό σε καιρό.

Austin St JohnJason / Red RangerMighty Morphin Power Rangers pic.twitter.com/Whh6v9BB5s
— Power Rangers Daily⚡️ (@PowerRangersFun) May 20, 2022

Πηγή: TMZ

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss