Εντυπωσιακές διαφορές μεταξύ των περιοχών της Αττικής αποκαλύπτουν τα στοιχεία για την πορεία εμβολιασμού του πληθυσμού που δημοσιεύτηκαν την Τρίτη στο Euro2day.gr, καθώς όπως φαίνεται, την ώρα που Ανατολική και Δυτική Αττική, μαζί με τον Πειραιά προχωρούν «σημειωτόν» στον εμβολιασμό, στα βόρεια προάστια της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας έχουν ήδη ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους περίπου το 60% των πολιτών, ενώ τουλάχιστον μία δόση έχει κάνει περισσότερο από το 81% του πληθυσμού της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, στη Δυτική Αττική φέρεται να έχει εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση το 21,09% του πληθυσμού, με μόλις το 16,29% να έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό. Αντίστοιχα, στην Ανατολική Αττική, εμφανίζονται πλήρως εμβολιασμένοι σε ποσοστό 15,88%, με τουλάχιστον μία δόση στο 21,97% του πληθυσμού.

Ελαφρώς πιο βελτιωμένη η εικόνα του Πειραιά, όπου μία δόση εμφανίζονται να έχουν λάβει οι πολίτες σε ποσοστό 28,43%, ενώ έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του 22,88% του πληθυσμού.

Εντελώς διαφορετική είναι η εικόνα στα βόρεια προάστια της Αττικής, όπου πλήρως εμβολιασμένο εμφανίζεται το 59,88% του πληθυσμού, την ώρα που τουλάχιστον μία δόση έχει λάβει το 81,27%.

Αξίζει να σημειωθεί πως εντυπωσιακές διαφορές εμφανίζονται και μεταξύ άλλων περιοχών της χώρας, όπως μεταξύ της Φλώρινας και της Μυκόνου, με την πρώτη να καταγράφει 24,52% πολιτών με τουλάχιστον μία δόση εμβολίου, και τη δεύτερη το εντυπωσιακό 96,38%, πάντα με έστω μία δόση.