Το πρώτο trailer από την ταινία Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Είχαμε γράψει την άποψη μας για την ταινία Mission Impossible: Fallout και ο Christopher McQuarrie έχει ανακοινώσει τα δυο sequel Mission Impossible 7 και 8, που θα κυκλοφορήσουν αλλά τελικά θα αργήσουμε να τα δούμε. Η πρώτη από τις δυο θα βγει 14 Ιουλίου 2023 και η επόμενη στις 28 Ιουνίου 2024.

Στο cast για το franchise έχουν μπει οι Cary Elwes, Indira Varma, Rob Delaney, Mark Gatiss, Charles Parnell, για τις ταινίες Mission Impossible 7 και 8. Η επόμενη ταινία έχει τίτλο Mission Impossible – Dead Reckoning Part One, με την όγδοη ταινία πιθανότατα να είναι το Part Two. Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε και μπορείτε να το δέιτε.
[embedded content]

Η ταινία Mission Impossible 7 θα έχει budget της τάξεως των 290 εκ. δολαρίων και αυτό έχει να κάνει με τις συνθήκες λόγω κορωνοϊού και τα διάφορα προβλήματα που προκλήθηκαν με την Paramount να… πονοκεφαλιάζει, μιας και είναι 100 εκ. δολάρια παραπάνω από την τελευταία ταινία, Fallout. Τα εξωτερικά γυρίσματα, τα μέτρα για την πανδημία και μερικοί ακόμα παράγοντες το αύξησαν ραγδαία και σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μάρκετινγκ που είναι για κάθε ταινία ξεχωριστά.
Από κει και πέρα, όπως αναφέρει το Variety, το πλάνο είναι για τις ταινίες Mission: Impossible 7 και 8 να δώσουν ένα μεγαλοπρεπέστατο αντίο στον Cruise ως Ethan Hunt, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την πλοκή, ενώ παράλληλα είναι άγνωστο αν θα υπάρχει κάποιου είδους συνέχεια ή θα δώσει αλλού την… σκυτάλη. Παράλληλα αναφέρεται ως η κορύφωση του franchise. Ηλικιακά στέκει φυσικά αυτό, καθώς όσο εντυπωσιακές κι αν είναι οι σκηνές που γυρίζει ο Tom Cruise, δύσκολο να κάνει άλλες ταινίες, ωστόσο κάτι τέτοιο για τα Mission: Impossible 7 & 8 δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους McQuarrie, Cruise, ή Paramount αυτή …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.