Το σερί διαρροών του Google Pixel 7 ξεκινά με μια αγγελία στο eBay μήνες πριν την κυκλοφορία

Ένα υποτιθέμενο πρωτότυπο του επερχόμενου Pixel 7 της Google έχει αναρτηθεί στο eBay, δίνοντάς μας μια πρώτη γεύση του νέου smartphone, μήνες πριν από την προγραμματισμένη κυκλοφορία του το Φθινόπωρο.

Η Google αποκάλυψε το Pixel 7 πριν από λίγες εβδομάδες στο συνέδριο Google I/O και οι φωτογραφίες που βλέπουμε από το πρωτότυπο ταιριάζουν με αυτά που μας έχει ήδη δείξει η Google. Η χαρακτηριστική μπάρα κάμερας επιστρέφει, αν και φέτος είναι μια μπάρα από αλουμίβιο με εγκοπές για τις κάμερες. Το περίβλημα του Pixel 7 έχει ένα βαθύ μαύρο χρώμα που μοιάζει ακριβώς με ένα από τα χρώματα που παρουσίασε η Google στο I/O.
Η καταχώριση στο eBay περιλαμβάνει φωτογραφίες της μπροστινής, της πίσω και της πλαϊνής πλευράς της συσκευής, αν και δεν υπάρχουν πολλά να δείτε που δεν μπορείτε ήδη να εντοπίσετε στις επίσημες απεικονίσεις της Google. Μια φωτογραφία του ενεργοποιημένου τηλεφώνου δείχνει ότι διαθέτει 128GB αποθηκευτικού χώρου, γεγονός που υποδηλώνει ότι η Google θα προσφέρει και πάλι ένα μοντέλο με τη συγκεκριμένη χωρητικότητα ως επιλογή για την τελική έκδοση. Μια άλλη φωτογραφία φανερώνει ότι ο πωλητής μπορεί να έχει πάρει στα χέρια του και ένα Pixel 7 Pro, καθώς είναι εμφανής η αντανάκλαση αυτού που φαίνεται να είναι η μπάρα της κάμερας του Pixel 7 Pro στο πίσω μέρος του πρωτότυπου Pixel 7.

Σε συνομιλία του με την ιστοσελίδα “The Verge”, ο πωλητής ισχυρίζεται ότι αγόρασε το πρωτότυπο Pixel 7 από έναν χονδρέμπορο χωρίς αυτός να γνωρίζει τι ήταν. Ο πωλητής λέει ότι συνειδητοποίησε ότι ήταν Pixel 7 αφού έκανε έρευνα και είδε φωτογραφίες που έμοιαζαν με το τηλέφωνο που …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.