Το φορητό ηχείο Beosound Level της Bang & Olufsen υπόσχεται πολλά χρόνια μουσικής

Η εταιρία αναφέρει πως ο αρθρωτός σχεδιασμός του θα επιτρέπει την εύκολη συντήρηση & επισκευή του ηχείου καθώς και διαθέτει όλες τις τεχνολογίες για να υποστηρίζει τις μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Η Bang & Olufsen παρουσίασε το Beosound Level, ένα φορητό ηχείο για το σπίτι, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί και στον τοίχο. Η εταιρία αναφέρει ότι το premium ηχείο είναι σχεδιασμένο για να διαρκεί περισσότερο σε σύγκριση με άλλα φορητά ηχεία, καθώς η ιδιαίτερη κατασκευή του επιτρέπει την εύκολη συντήρηση και επισκευή του.

Το Beosound Level είναι ένα ασύρματο ηχείο που περιλαμβάνει σύνδεση Bluetooth και Wi-Fi ενώ υποστηρίζει λειτουργίες όπως Airplay 2, Google Cast και Spotify Connect. Διαθέτει επίσης θύρες line-in/optical και Ethernet. Ο λεπτός σχεδιασμός του, επιτρέπει στον χρήστη να το τοποθετήσει είτε σε ένα ράφι ή και στον τοίχο, με το ηχείο να μπορεί να προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις του ήχου ανάλογα την τοποθέτησή του. Τα χειριστήρια ελέγχου είναι ενσωματωμένα στο μεταλλικό πλαίσιο με τα κουμπιά να ενεργοποιούνται με χειρονομίες αφής. Η Bang & Olufsen αναφέρει ότι χάρη στους αισθητήρες εγγύτητας, το ηχείο ενεργοποιείται αυτόματα για να καλωσορίσει τον χρήστη ενώ προσαρμόζει επίσης αυτόματα τη φωτεινότητα ανάλογα την ώρα της ημέρας.

Η εταιρία έχει ενσωματώσει μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία ικανή να προσφέρει έως 16 ώρες αναπαραγωγής μουσικής σε «τυπικές εντάσεις». Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην «έξυπνη ανάλυση της αναπαραγωγής» που προσαρμόζει συνεχώς την κατανάλωση ενέργειας και τις ρυθμίσεις του ήχου. Η Bang & Olufsen εξόπλισε επίσης το φορητό ηχείο με μαγνητικό βύσμα φόρτισης στο πίσω μέρος ενώ έχει και πιστοποίηση IP54 για ανθεκτικότητα απέναντι σε στάλες νερού, όταν αυτό χρησιμοποιείται περιστασιακά σε εξωτερικούς χώρους.

Στο εσωτερικό του υπάρχουν πέντε ηχεία, τα οποία περιλαμβάνουν δύο woofer 4’’, έναν full range οδηγό 2’’ και δύο tweeter 0.8’’. Τα πέντε ηχεία είναι ικανά για απόδοση έως 79dB μπάσου και 96dB ήχου μεσαίων συχνοτήτων (mid-range). Παρ’ όλα αυτά, το πιο σημαντικό στοιχείο είναι το γεγονός πως η B&O θέλει να «καταπολεμήσει την απαξίωση της τεχνολογίας» αλλά και να «βελτιώσει την μακροζωία» της συσκευής.

Το Beosound Level έρχεται εξοπλισμένο με μία μονάδα ήχου που θα μπορεί να αντικατασταθεί στο μέλλον και η οποία θα χρησιμοποιηθεί για την ώρα στα επερχόμενα μοντέλα της εταιρίας. Η Bang & Olufsen εξηγεί ότι το φορητό ηχείο διαθέτει «αρκετή ισχύ επεξεργασίας και τεχνολογίες συνδεσιμότητας» ούτως ώστε να είναι ικανό να ανταπεξέλθει σε όλες τις μελλοντικές αναβαθμίσεις των επόμενων ετών. Η εταιρία αναφέρει επίσης ότι η «αρθρωτή σχεδίαση» των ηχείων θα επιτρέψει τους χρήστες να συντηρούν ή να επισκευάζουν ευκολότερα το ηχείο, όπως για παράδειγμα να αντικαθιστούν τη μπαταρία.

Το Beosound Level είναι ήδη διαθέσιμο στα €1099 σε χρώμα φυσικού ξύλου και στα €1299 σε χρυσό. Ο βραχίονας τοίχου που θα επιτρέπει την επιτοίχια τοποθέτηση του ηχείου θα κοστίζει €89 και θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Απρίλιο. Όπως και σε προηγούμενα ηχεία, η Bang & Olufsen υπόσχεται επιπλέον χρώματα και υλικά για το εμπρόσθιο κάλυμμα στο άμεσο μέλλον.

Πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.