Το beauty item που κουβαλάει παντού μαζί της η Sydney Sweeney

Η Sydney Sweeney έχει τη λύση για όλα. Ακόμα και για τις αναποδιές που της συμβαίνουν. Ας σου πω, όμως, τι εννοώ. Πρόσφατα, η ηθοποιός διανυκτέρευσε… στο αεροδρόμιο καθώς έγινε κάποιο μπέρδεμα με την πτήση της.  
Όμως, αντί να πάει στην αεροπορική εταιρεία και να «ζητήσει τα ρέστα», η Sweeney έφερε αυτή την εξέλιξη στα μέτρα της και την βρήκε ως ευκαιρία για λίγο… skincare. Οι μάσκες ματιών της Sydney Sweeney, τις οποίες κουβαλά παντού μαζί της, την κράτησαν ψύχραιμη και συγκεντρωμένη καθώς περίμενε κουλουριασμένη στις καρέκλες του αεροδρομίου, μετά από μια σειρά καθυστερήσεων 8 ωρών.

Euphoria: Πότε ξεκινά η 3η σεζόν, spoilers, πλοκή και όλα όσα θέλεις να ξέρεις
Τα σχέδια της Sydney Sweeney άλλαξαν και το αντιμετώπισε με ψυχραιμία και λίγο… skincare
Ζαλισμένη, από την κουραστική μέρα (και τη νύχτα) που πέρασε στο αεροδρόμιο η Sydney Sweeney παρέα με τον make up artist της, αποφάσισε να αφιερωθεί στην περιποίηση της επιδερμίδας της για να βεβαιωθεί ότι το λεπτό δέρμα κάτω από τα μάτια της, θα φαινόταν τόσο φωτεινό και ανανεωμένο, όσο θα έμοιαζε αν περνούσε εκείνο το βράδυ σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Η star του Euphoria, λοιπόν, αποκάλυψε μέσω Insta Story τι κάνει… όσο περιμένει στο αεροδρόμιο. Η Sydney, όπως βλέπεις, έβαλε τα eye patches της στην περιοχή κάτω από τα μάτια κι έγραψε: «Slumber party!».

Τα eye patches της Sydney Sweeney
Τα eye patches που φοράει η Sydney Sweeney εμπεριέχουν κολλαγόνο, καφεΐνη και χρυσό και βοηθούν στη μείωση του πρηξίματος, χαρίζουν και φως στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Η ίδια έχει αναφέρει ότι: «Πάντα, κάθε πρωί, χρησιμοποιώ eye patches. Κάθε πρωί, ό,τι κι αν κάνω, τα φοράω».

@m8llory love her sm #sydneysweeney #vo …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.