Τρέμουν τα παρεάκια στη Γλυφάδα – Ηλεκτρονικά τσιγάρα με χασισέλαιο – nassosblog.gr

Γόνοι γνωστών οικογενειών των νοτίων προαστίων με αδυναμία στον… αθλητισμό και το… ηλεκτρονικό τσιγάρο ήταν οι πελάτες του διδύμου που συνέλαβε η δίωξη ναρκωτικών στην περιοχή της Γλυφάδας. Οι δυο νεαροί είχαν βρει μια εξαιρετική πατέντα για να μοσχοπουλάνε την παράνομη πραμάτεια τους… Φιαλίδια με πανάκριβο χασισέλαιο προερχόμενο από την Ισπανία.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες του astinomiko, ο 27χρονος Αλβανός εδώ και αρκετό καιρό είχε γίνει διάσημος στα παραλιακά μαγαζιά και «στέκια» και είχε βρει έναν τρόπο να προμηθεύει την πελατεία του χωρίς να τον υποψιάζεται κανείς. «Έβαζε το χασισέλαιο μέσα στα ηλεκτρονικά τσιγάρα που έχουν γίνει πολύ δημοφιλή και έτσι, όσοι το πλήρωναν μέχρι και εκατό ευρώ το ένα, είχαν ελάχιστες πιθανότητες να συλληφθούν για κατοχή ναρκωτικών ουσιών» λέει αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ο ένας από τους δυο συλληφθέντες γνώριζε πολλούς νεαρούς με «βαριά» πορτοφόλια, μετά το τέλος του παιχνιδιού τους σε γήπεδα ποδοσφαίρου 5 Χ 5 που ανήκουν σε γνωστό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. Συνεργός του, ένας συνομήλικος οδηγός ταξί ο οποίος φέρεται να έκανε δρομολόγια για να διακινεί το χασισέλαιο αλλά και τις ποσότητες υδροπονικής καλλιέργειας (skunk). Σύμφωνα με την αστυνομία, «ο 27χρονος επιβαίνοντας σε ταξί κατελήφθη να παραλαμβάνει από τον αλλοδαπό χάρτινη σακούλα που περιείχε -4.210- γραμμ. κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (skunk) προς περαιτέρω διακίνηση. Ενώ, ο αλλοδαπός κατελήφθη να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση προς τρίτους στην οικία του στη Γλυφάδα -82- στειλεούς με χασισέλαιο».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss