Χαραλαμπίδης: «Να συνεχίσουμε έτσι»


Χαραλαμπίδης: Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού συνεχάρη τους παίκτες για την απόδοσή τους και την βελτίωση που έδειξαν κόντρα στην Βιλερμπάν

Η νίκη αυτή, σύμφωνα με τον Κώστα Χαραλαμπίδη, ήταν μια νίκη που ο Παναθηναϊκός ήθελε, που ο Παναθηναϊκός άξιζε και που ήρθε λόγω… δουλειάς.

Για τον αγώνα είπε: “Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες για την απόδοσή τους. Ήταν εξαιρετικοί. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο αμυντικά. Κυριάρχησαν και δίκαια πήραν την νίκη. Όπως έχουμε πει είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμάς και τώρα έκαναν ένα βήμα μπροστά και πρέπει να συνεχίσουν έτσι”.

Για το αν η νίκη αυτή μπορεί να βοηθήσει ψυχολογικά: “Μπορεί να δώσει πράγματα ειδικά στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης. Τα παιδιά πρέπει να ξέρουν ότι η δουλειά τους έχει αποτέλεσμα. Θα τους βοηθήσει πολύ η νίκη και για τον αγώνα στην Τουρκία. Θεωρώ ότι αξίζουν και αξίζουμε μιας καλύτερης επίδοσης από αυτή που έχουμε”.Για την πρώτη του νίκη σε αγώνα Ευρωλίγκας: “Είναι τιμητικό από μόνο του να κάθομαι στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Είναι ευχής έργον ότι κερδίσαμε. Κληθήκαμε να κατεβάσουμε την ομάδα σε αυτά τα παιχνίδια. Κάναμε το καλύτερο δυνατό και ελπίζω σε καλύτερη συνέχεια”.

Για την μεταγραφή του Μαντζούκα: “Η επένδυση του Μααντζούκα δεν είναι βραχυπρόθεσμη. Υπάρχει πλάνο στην ομάδα για να διοχετεύει την αντρική ομάδα με παιδιά που μπορούν να τη στελεχώσουν. Σε αυτό το πλαίσιο έγινε η κίνηση. Χαρισματικός παίκτης με πολλά στοιχεία που μπορούν να τον καθιερώσουν στην μπασκετική πραγματικότητα. Είναι ταπεινός, δεν αεροβατεί και θα την αξιοποιήσει και ο ίδιος αυτή την επένδυση”.

Πηγή

More Stories
Τέλη κυκλοφορίας 2021: Απαλλαγή με κατάθεση πινακίδων στο myCar
%d bloggers like this: