Ένα ακόμα χυδαίο περιστατικό έμφυλης βίας φαίνεται πως σημειώθηκε στη Σκόπελο, αυτή τη φορά όταν, σύμφωνα με τοπικό μέσο, νεαρός χτύπησε άγρια τη σύντροφο του «επειδή δεν του είπε καλημέρα».

Ο 27χρονος και η 25χρονη έφτασαν στο νησί για διακοπές, ενώ -σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα- όλα ξεκίνησαν όταν ένα πρωινό η νεαρή κοπέλα φέρεται να μην είπε «καλημέρα» στον σύντροφό της. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο τους για να μεταβούν σε παραλία, ο καβγάς συνεχίστηκε και η κοπέλα, όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε, έφυγε μόνη για να επιστρέψει στα δωμάτια που ενοικίαζαν, με τον 27χρονο να φτάνει εκεί λίγα λεπτά αργότερα. Η νεαρή ζήτησε χρήματα για να επιστρέψει στον Βόλο και στη συνέχεια σπίτι της διακόπτοντας τις διακοπές. Κατά το σχετικό δημοσίευμα, ο άνδρας φέρεται να έγινε έξαλλος και την έπιασε από τα μαλλιά, τη χτύπησε σε σημεία του σώματος και σε έναν τοίχο του δωματίου, την εξύβρισε και της πήρε το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία φέρεται να βρήκε τη νεαρή κλειδωμένη στο μπάνιο. Ο 27χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε την Πέμπτη στον εισαγγελέα, ενώ αποφασίστηκε η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης επί της αυτόφωρης διαδικασίας.