Άγγελος Λάτσιος: H νέα εκκεντρική αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του ο γιος της Ελένης Μενεγάκη (pic)

)

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου έχει πλέον μεγαλώσει αρκετά και όπως έχει δείξει πολλές φορές μέσα από τα social media το γούστο του κάποιες φορές είναι πιο εκκεντρικό.

Η ίδια η παρουσιάστρια μιλώντας στο παρελθόν μέσα από τις εκπομπές της για τον αγαπημένο της γιο, Άγγελο ανέφερε πως του αρέσουν τα πιο φαρδιά ρούχα και τα μακριά μαλλιά με εκείνη σαν σωστή Ελληνίδα μάνα να εκφράζει τις αντιρρήσεις της. Αυτές οι αντιρρήσεις βέβαια δε πρέπει να εισακούστηκαν από τον Άγγελο αφού έχει διαμορφώσει το δικό της ξεχωριστό στυλ. Στο παρελθόν μάλιστα τον έχουμε δει να κάνει και κάποιες εκκεντρικές αλλαγές όπως οι ξανθιές ανταύγειες που είχε επιλέξει στο παρελθόν.

‘Άλλωστε και στην τελευταία εκπομπή της παρουσιάστριας της 1η Ιουλίου τον είδαμε να εμφανίζεται με πιο μακριά μαλλιά, μούσια, λευκό πουκάμισο και καπέλο. 

Τώρα όμως ο Άγγελος αποφάσισε να κάνει μια μικρή αλλαγή σε ότι έχει να κάνει με τα μαλλιά του. Όπως αποκάλυψε μέσω ενός Instastory στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τα μαλλιά του πλέον είναι πιασμένα σε πλεξίδες και η αλήθεια είναι πως εμάς αυτή η αλλαγή μας αρέσει πολύ.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss