Άγριες Μέλισσες: Δες τι κάνουν οι πρωταγωνιστές στα διαλείμματα της σειράς (pics)

Οι “Άγριες Μέλισσες” έχουν επιστρέψει δυναμικά τη φετινή σεζόν και οι εξελίξεις στις ζωές των ηρώων του Διαφανίου απασχολούν συνεχώς όλο και μεγαλύτερη μερίδα τηλεθεατών. Οι ταλαντούχοι πρωταγωνιστές κάνουν καθημερινά πολύωρα γυρίσματα, ωστόσο έχουν αναπτύξει μεταξύ τους μια δυνατή σχέση με αποτέλεσμα ο χρόνος να περνάει εκτός από δημιουργικά και όμορφα. 

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους ηθοποιούς μέσα από τους ρόλους της επιτυχημένης σειράς, όμως, προφανώς, δεν είναι πάντα έτσι. Τακτικά, οι ίδιοι μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μοιράζοντας φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα δίνοντας μια γεύση από το πώς τα περνούν στα διαλείμματα. Έτσι έγινε και σήμερα!

Όπως θα δεις, κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της σειράς, όπως η Έλλη Τρίγγου, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αναστάσιος Ροϊλός, ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, απολαμβάνουν το διάλειμμα τους από τα γυρίσματα στα σοκάκια του χωριού πίνοντας καφέ και τρώγοντας σνακ, ενώ ποζάρουν ευδιάθετοι στο φακό.

Δες φωτογραφίες:

Οι πρωταγωνιστές της σειράς “Άγριες Μέλισσες” σε χαλαρές στιγμές!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss