Άγριες Μέλισσες: Δρόσω και Τάκης μιλούν για τον έρωτά τους από τη Τρούμπα στο “Πρωινό” (video)

Η κάμερα του Πρωινού  βρέθηκε στα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς Άγριες Μέλισσες του ANT1 και συγκεκριμένα στο νυχτερινό μαγαζί της Τρούμπας όπου η Δρόσω από απλή χωριατοπούλα έχει μεταμορφωθεί σε τραγουδίστρια καμπαρέ στο κέντρο Χαβάη στην κακόφημη συνοικία του Πειραιά της δεκαετίας του 60.

Η Δανάη Μιχαλάκη με το σκηνοθέτη της σειράς Λευτέρη Χαρίτο μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά για την θεαματική μεταμόρφωση της Δρόσως,την τηλεοπτική μεταφορά εκείνης της εποχής με τον δεύτερο να αναφέρει στον δημοσιογράφο της εκπομπής Αλέξη Μίχα πως όταν πήρε το πρώτο σενάριο στα χέρια του το μυαλό του πήγε στις γνωστές Ελληνικές ταινίες “Κόκκινα Φανάρια” και “Καλώς ήρθες δολάριο”.

 “Τώρα δεν είσαι το Δροσάκι που είχες πάθει λοβοτομή στα πρώτα επεισόδια, είσαι μια καινούργια Δανάη που έχει πάρει τα πράγματα στα χέρια της” είπε ο Λευτέρης Χαρίτος που σπάνια δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις, αποκαλύπτοντας ποια ήταν τα πρώτα λόγια που είχε πει στη Δανάη Μιχαλάκη για τα νέα επεισόδια και τη μεταμόρφωση της Δρόσως.

Ποια ήταν όμως η αντίδραση της Δανάης Μιχαλάκη όταν έμαθε ότι θα ενσαρκώσει μία αρτίστα της εποχής που δουλεύει σε μαγαζί της Τρούμπας;

Η Δανάη Μιχαλάκη εξήγησε στο δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα : “Όταν διάβασα το σενάριο, τρελάθηκα γιατί ήταν κάτι τελείως διαφορετικό, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα” μάλιστα όπως εξήγησε η ηθοποιός είδε από το youtube την Τρούμπα και την Μαρκησία του Λιμανιού. Δεν ήθελε όμως να δει τα Κόκκινα Φανάρια, ή τη Λόλα γιατί δεν ήθελε να τη συγκρίνουν με αυτά αλλά ούτε και να την επηρεάσουν.

Η μικρότερη αδελφή Σταμίρη είπε μεταξύ άλλων “ρώτησα για την Τρούμπα,έμαθα διάβασα και από εκεί έφτιαξα αυτό που ήθελα εγώ, φύγαμε από ένα κορίτσι και πήγαμε σε μία γυναίκα”.

Απαντώντας για τον τηλεοπτικό της παρτενέρ τον Τάκη τον οποίο υποδύεται ο Αργύρης Πανταζάρας είπε: “Με τον Αργύρη από την πρόβα είχαν χημεία και έγινε αυτό το κλικ. Πέραν της νταρκίλας που παίζει εδώ πέρα περνάμε τέλεια”.
Από την πλευρά του ο Αργύρης Πανταζάρας μίλησε και εκείνος στην κάμερα της εκπομπής και στον Αλέξη Μίχα αποκαλύπτοντας πως είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται με την ηθοποιό,

“Πρόκειται για μία τρυφερή,ευαίσθητη και όμορφη παρτενέρ που “πραγματικά μπορείς να αντλείς έμπνευση από αυτή και από τα μάτια της” είπε χαρακτηριστικά.
Από την άλλη ο Γιάννης Ασκάρογλου  που υποδύεται τον τηλεοπτικό αντίζηλο του Αργύρη Πανταζάρα αποκάλυψε πως ως Φίλιππος θα προσπαθήσει να βοηθήσει τη Ρόζα την οποία ερωτεύεται και όταν μάθει και την πραγματική της ταυτότητα θα θέλει να τη βοηθήσει ακόμη περισσότερο.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss