Άγριες Μέλισσες – Ο Δούκας κινδυνεύει να πεθάνει, ποιο πρόσωπο εμφανίζεται σαν από μηχανής Θεός και του σώζει τη ζωή (video)

Διαφάνι 6 χρόνια, μετά και οι ιστορίες των πρωταγωνιστών αναμένεται για ακόμη μια φορά να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για τις “Άγριες Μέλισσες.”Στα προσεχή επεισόδια ο Δούκας παθαίνει καρδιακό επεισόδιο και αναγκάζεται να εγκαταλείψει την κρυψώνα του και να κατέβει στο χωριό για να ζητήσει βοήθεια. Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε ότι θα πέσει πάνω σε ένα πρόσωπο που δεν ανήκει στο κύκλο των ανθρώπων που εμπιστεύεται.

Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό του Αντέννα ο Δούκας θα έχει μια απροσδόκητη συνάντηση με τον Νικηφόρο και την Ασημίνα. Η νύφη του θα είναι εκείνη που θα του προσφέρει σημαντική βοήθεια για την υγεία του με αποτέλεσμα να του σώσει για δεύτερη φορά τη ζωή .Να θυμίσουμε ότι η Ασημίνα είχε βοηθήσει τον Δούκα πριν ακόμη γίνει πεθερός της όταν εκείνος σε μία βόλτα στο δάσος τον είχε δαγκώσει φίδι και του είχε προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να μετακινηθεί και να κινδυνεύει να χάσει την ζωή του από το δηλητήριο του φιδιού. Η νύφη του Ασημίνα και πάλι σαν από μηχανής Θεός επεμβαίνει και του σώζει τη ζωή.

Με την επιστροφή στο Διαφάνι θα επιδιώξει συνάντηση με τον νέο εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικό, με τον οποίο, θα κάνει μία μεγάλη διαπραγμάτευση για να πετύχει την αθώωση του και στην αρχή λόγω των προβλημάτων με την υγεία του θα βρίσκεται στο σπίτι του με τον όρο του κατ οίκον περιορισμού.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss