Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας στα άκρα με τον Νικηφόρο – Η Δρόσω γνωρίζει τον άντρα που θα την παρασύρει στην Τρούμπα

Νέες αφίξεις προσώπων θα έχουμε από την Δευτέρα στις “Άγριες Μέλισσες” μετά την αποχώρηση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη και του Γιάννη Στάνκογλου. Η Θεοδοσία, έφαγε τη σφαίρα που προοριζόταν για την Ελένη και ο Θωμάς Κυπραίος έγραψε μόνος του τον τραγικό επίλογο. 

Πολύ σύντομα θα γνωρίσουμε τον Τάκη, τον άνδρα που θα αλλάξει τη ζωή της Δρόσως, η οποία έχει πια μετακομίσει στην Αθήνα, αλλά δεν περνάει πολύ καλά. Τον γοητευτικό τυχοδιώκτη Τάκη, ο οποίος θα διεκδικήσει την καρδιά της και ταυτόχρονα θα την παρασύρει στην Τρούμπα, υποδύεται ο Αργύρης Πανταζάρας. 

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να κουμαντάρει την περιουσία των Σεβαστών αλλά τα βρίσκει σκούρα και κάποιες αποφάσεις του τον φέρνουν σε σύγκρουση με τη Μυρσίνη και τον Κωνσταντή. Ο Δούκας χρησιμοποιεί τους δύο συμμάχους που του έχουν απομείνει προκειμένου τα πράγματα να γίνουν με τον τρόπο τον δικό του και όχι του Νικηφόρου.

Η Δρόσω μένει, πλέον, στην Αθήνα στο σπίτι του Ανέστη ενός παλιού φίλου του πατέρα της αλλά το περιβάλλον κάθε άλλο παρά φιλικό είναι. Πιάνει δουλειά στο κουτούκι του Ανέστη κι εκεί θα κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Ο Νικηφόρος κάνει μια πρόταση στον Λάμπρο που θα φέρει νέες αναταραχές στους Σεβαστούς. Η Ελένη βγαίνει από την απομόνωση και έχει επιτέλους το πρώτο της επισκεπτήριο. Όμως, ο Βόσκαρης συνεχίζει να της κάνει τη ζωή δύσκολη και το ίδιο βράδυ η Ελένη θα καταλάβει, με τον πιο εφιαλτικό τρόπο, τι θέλει επιτέλους από εκείνη.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss