Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε αύριο – Μοιραία συνάντηση Μυρσίνης – Δούκα – Η Ελένη υποψιάζεται τον Βόσκαρη…

Μετά από κάθε επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες οι ανατροπές και η πλοκή κάνουν όλους του φανατικούς τηλεθεατές της σειράς να θέλουμε να μάθουμε περισσότερα. Στο επόμενο επεισόδιο θα έχουμε εξελίξεις τόσο στη σχέση Μυρσίνης Δούκα, μετά την αποκάλυψη για τη απιστία αλλά και στο μέτωπο της φυλακής όπου η Ελένη συνεχίζει να περνά δύσκολα!

Πάρε μια γεύση απ΄όσα θα δεις αύριο Τετάρτη, στις Άγριες Μέλισσες στον Ant1 στις 22:00:

Ο Νικηφόρος παλεύει να αντιμετωπίσει την απεργία των εργατών. Σε αυτή του την προσπάθεια τον βοηθούν η Ασημίνα και η Ανέτ. Ο Λάμπρος αρνείται να δεχτεί τον Νικηφόρο στον Συνεταιρισμό, σεβόμενος την απόφαση των υπόλοιπων μελών. Η Μυρσίνη μαθαίνει πως ο Δούκας ζήτησε να την δει και, παρά τον φόβο της, είναι αποφασισμένη να πάει για να του εξηγήσει.

Ο Νέστορας παλεύει με τις τύψεις του και η Βιολέτα απελπίζεται με την κατάσταση του Μιλτιάδη που χειροτερεύει. Μαζί με τον Λάμπρο, θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις σχετικά με το μέλλον και τη θεραπεία του Μιλτιάδη. Η Δρόσω δείχνει ενδιαφέρον για την πρόταση συνεργασίας του Τάκη για να γίνει τραγουδίστρια παρότι ο κύριος Ανέστης την αποτρέπει από μια τέτοια εργασία.

Η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με τη συγκρατούμενή της Χατζίδου, ενώ ο Βόσκαρης συνεχίζει το παιχνίδι του μαζί της αλλά η Ελένη έχει αρχίσει να τον υποψιάζεται.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss