Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε αύριο – O Bόσκαρης δίνει την “χαριστική βολή” στην εγκυμονούσα Ελένη – Ο Μελέτης γνωρίζει…

Μετά το πραγματικά καθηλωτικό  επεισόδιο της Τρίτης, την Τετάρτη έρχονται νέες εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες με το Βόσκαρη να είναι αποφασισμένος να ξεφορτωθεί το παιδί που έχει στα σπλάχνα της η Ελένη και την Ανέτ να προσπαθεί να κάνει το γιο της Μελέτη να περάσει καλά στο όμορφο Παρίσι…

Πάρε μια γεύση απ΄ όσα θα δεις την Τετάρτη στις 22.00 στις Άγριες Μέλισσες στον Ant1

Η Ελένη καταφέρνει, προς το παρόν, ν’ αποφύγει την έκτρωση αλλά ο Βόσκαρης δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα. Η Ασημίνα έρχεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη εξέλιξη, καθώς ο μικρός Σέργιος ανακαλύπτει ένα ένοχο μυστικό της οικογένειας.

Ο καινούριος εισαγγελέας για την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης, Αλέξης Γραμματικός, επισκέπτεται με άγριες διαθέσεις το Διαφάνι και τα προβλήματα του Δούκα κάθε άλλο παρά τελειώνουν. Παράλληλα ο Δούκας πληροφορείται την άφιξη ενός άντρα στο Διαφάνι που θ’ αναζωπυρώσει τη χρόνια κόντρα τους. 

Η Ανέτ μάταια προσπαθεί να κάνει ευχάριστη την παραμονή του Μελέτη στο Παρίσι. Όμως, η επίσκεψη μιας νεαρής κοπέλας και φίλης της Ανέτ ίσως βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση. Οι πράξεις του Βόσκαρη φαίνεται να γυρνάνε εναντίον του και το τέλος της τυραννίας του ίσως να είναι κοντά.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss