Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε την Τρίτη – Σε κίνδυνο η ζωή της Δρόσως – Ο Τόλλιας μαθαίνει ότι η κόρη του αγαπά το Λάμπρο!

Με αμείωτο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε το επεισόδιο της Δευτέρας στις Άγριες Μέλισσες, αλλά το επεισόδιο της Τρίτης αναμένεται ακόμα πιο συγκλονιστικό με τον Τόλλια να είναι έξαλλος μαθαίνοντας με ποιον είναι ερωτευμένη η κόρη του και τον Δούκα επίσης έξαλλο με την απόφαση της Πηνελόπης να βάλει στο σπίτι τον εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικό!

Το σχέδιο του Τάκη για να βγάλει εύκολα χρήματα όχι μόνο στέφεται από αποτυχία αλλά βάζει σε κίνδυνο τη δικιά του ζωή και της Δρόσως. Ο Μπάμπης προσλαμβάνεται από τον Μελέτη και τον Κωνσταντή ενώ ο Τόλλιας μαθαίνει με ποιον πραγματικά είναι ερωτευμένη η Σοφούλα και η κατάσταση κινδυνεύει να εκτροχιαστεί.

Η Πηνελόπη αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση της με τον Αλέξη και το νέο πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών.

Η Δρόσω δέχεται να κάνει ένα σημαντικό βήμα στη σχέση της με τον Τάκη ενώ η Ελένη μαθαίνει ένα αναπάντεχο νέο, που θ’ αλλάξει τη ζωή της.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss