Άγριες Μέλισσες: Το βίντεο που βραβεύτηκε σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας

Οι Άγριες Μέλισσες αποτελούν μια από τις πιο καλογυρισμένες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων χρόνων στην ελληνική τηλεόραση και καθημερινά σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια των Άγριων Μελισσών είναι αδιαμφισβήτητα ο Λάμπρος και η Ελένη. Η μεγάλη αδερφή Σταμίρη και ο δάσκαλος, βίωσαν έναν έρωτα που έμοιαζε αδιέξοδος, όμως τελικά, μετά από πολλές δυσκολίες και πίκρες κατάφεραν να είναι μαζί. Ο έρωτας τους οδηγήθηκε στα σκαλιά της εκκλησίας, με τους κατοίκους του Διαφανίου να βρίσκονται στο πλευρό τους για να χαρούν με τη χαρά τους.

Ο τηλεοπτικός Λάμπρος, ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς τους φίλους πως ένα βίντεο το οποίο αποτελεί προϊόν έρευνας, με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τη Μαρία Κίτσου βραβεύθηκε σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας.

«Το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί προϊόν έρευνας της @gogobillia για το συναίσθημα μέσω της εικόνας! Την περασμένη εβδομάδα πήρε την πρώτη θέση σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας απο φοιτητές που δεν ήξεραν καν τη γλώσσα ! Την ευχαριστούμε !» έγραψε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του πρωταγωνιστή από τις ‘Αγριες Μέλισσες:

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Για δεύτερη χρονιά οι Εκδόσεις Καστανιώτη προσφέρουν σε παιδιά, εφήβους και νέους μια δημιουργική διέξοδο, προκηρύσσοντας τον διαγωνισμό συγγραφής «Γίνε σήμερα ο συγγραφέας του αύριο».

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss