Άγριες Μέλισσες: Χαμός στο twitter για την τύχη της Μυρσίνης – Γλέντι με τα λεφτά της Ανέτ

To βράδυ της Τετάρτης στις Άγριες Μέλισσες είδαμε δυνατές στιγμές και η αγωνία κορυφώθηκε όταν ο  Δούκας Σεβαστός, σήκωσε  το όπλο προς τη Μυρσίνη την ώρα που πλησίαζε προς το μέρος που ήταν κρυμμένος. Η Ανέτ βοήθησε τον Νικηφόρο και μίλησε σκληρά στον γιο της Μελέτη λέγοντάς του πικρές αλήθειες ενώ η Ελένη έζησε άλλη μια εφιαλτική νύχτα κακοποίησης στη φυλακή. Διάβασε εδώ τι θα γίνει με Δούκα και Μυρσίνη 

Η Δρόσω στην Αθήνα παρασύρεται και δέχεται τη βοήθεια του Τάκη του μπουζουξή να γίνει τραγουδίστρια. Ο Τάκης όμως έχει σχέση με την κόρη του Ανέστη που την φιλοξενεί και τα πράγματα αναμένονται δύσκολα για τη Δρόσω για μια ακόμη φορά!

Το twitter δεν έμεινε αδιάφορο με τις Άγριες Μέλισσες και σχολίασε με το γνωστό καυστικό χιούμορ αλλά και αγωνία για την τύχη της Μυρσίνης, το τσαγανό της Ασημίνας αλλά και την Ανετ που δανείζει σε όλους χρήματα… και θα μείνει στο τέλος …άφραγκη! Μάλιστα κάποιοι έκαναν και τον λογαριασμό! Η Ανέτ δάνεισε 50 χιλιάδες δραχμές στη Μυρσίνη για να τα δώσει στον Κυπραίο, 100 χιλιάδες στο Νικηφόρο για να σώσει την περιουσία των Σεβαστών και 400 στον Μελέτη, σύνολο 550.000 δραχμές!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss